Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Skąd bierzecie kasę na sprzęt

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

wiesz fajnie by miec tak z 20 koła euro i naraz sobie kupic cały sprzet jaki sie zamarzy ale ja mimo ze mogłbym napisac iz duzo zarabiam bo prowadze firme za granica to swoj sprzęt kompletuje juz od 8 miesiecy. najpierw kupłem 30D i uzywałem stary obiektyw 28-80 jakis miesiac później kupiłęm tamrona 28-75 2.8 po 2 miechach był 17-50 w tzw miedzyczasie wpadła 50mm w grudniu wymieniłem tamrona na 17-40L a 3 dni temu kupiłem wteszcie długiego zooma drenujac karte kredytową wiec troche to trwa i powoli mozna wszystko kupic byle stare drogo sprzedawac a nowe targowac sie do upadłego nawet jakbys mial tak tydzien kupowac to trzeba zmeczyc sprzedawce ktory dla swietego spokoju odda ci sporzet za jakiekolwiek pieniadze
    ja z 70-200 stargowałem 100 euro i jeszcze wyrwalem za free najdrozszy filtr uv jaki hoya wypuscila ale meczylem goscia od konca stycznia

a najlepsza radą jaka moge Ci udzielic jest taka bys przestał pracować a zaczał zarabiac... wbrew pozorom zarobienie 1000zł wymaga duzo wiecej wysiłku i zajmuje duzo wiecej czasu niz zarobienie 10 tys
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 02-03-2007 o 15:27
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów