Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Canon 350d+grip czy 20d co wybrać???

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Ergonomi pracy nie nazwałbym fajną pierdołą, ale jedną z ważniejszych rzeczy w wyborze aparatu. 350+grip to nie to samo co 20d.
    Cóż, jestem sporym facetem z wielkimi dłońmi i długimi paluchami. 350-kę z gripem trzymam pewnie i nie zwracam uwagi na tak szeroko opisywaną "wadę" tego aparatu jakią jest wielkość. Kółko znam z analogowej 100 jaką posiadałem dosyć długo. Przydatne? - na pewno. Niezbędne? - na pewno nie. Dla mnie lustrzanki Canona dzielą się na 1 cyfrowe i resztę. Nie twierdzę, że 350D jest lepsza od 20D, twierdzę, że moim zdaniem rożnica nie jest warta tych pieniędzy, chyba, że odpowiedziałeś "tak" na stawiane wcześniej moje pytania.
    Smiena 8M

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canclerz Zobacz posta
    Cóż, jestem sporym facetem z wielkimi dłońmi i długimi paluchami. 350-kę z gripem trzymam pewnie i nie zwracam uwagi na tak szeroko opisywaną "wadę" tego aparatu jakią jest wielkość. Kółko znam z analogowej 100 jaką posiadałem dosyć długo. Przydatne? - na pewno. Niezbędne? - na pewno nie. Dla mnie lustrzanki Canona dzielą się na 1 cyfrowe i resztę. Nie twierdzę, że 350D jest lepsza od 20D, twierdzę, że moim zdaniem rożnica nie jest warta tych pieniędzy, chyba, że odpowiedziałeś "tak" na stawiane wcześniej moje pytania.
    Oczywiście rozumiem. Jednak kiedy ja wybierałem aprat wygrała przede wszystkim ergonomia pracy, natomiast Twoje pytania, a właściwie odpowiedzi na nie, były mniej wazne mimo, że rąk wcale nie mam za dużych :P Aha, jeszcze 9 pól AF było dla mnie wazne
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Uprawnienia umieszczania postów