Pokaż wyniki od 1 do 10 z 165

Wątek: Nowy Nikon D3!!!

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz nie wiadomo. Za sensorem może stać Sony. Po za tym są przecieki że na PMA Nikon zaszaleje nie tylko z puszkami. Zobaczymy. Może zmobilizują Canona do bardziej zdecydowanych ruchów. Póki co to nie widać żeby się jakoś przejmowali.
    wg zrodla na nikonians to ma byc prezentacja prototypu, wiec troche wody uplynie do modelu produkcyjnego
    no podobno ma byc pare szkiel z af-s i vr
    a jak wypuszcza dobra puszke pro to moze marek3 stanieje

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yggdrassill Zobacz posta
    wg zrodla na nikonians to ma byc prezentacja prototypu, wiec troche wody uplynie do modelu produkcyjnego
    no podobno ma byc pare szkiel z af-s i vr
    a jak wypuszcza dobra puszke pro to moze marek3 stanieje
    Co do tych zachwytów. Poczytaj sobie posty na forum nikona na prawdę niezły ubaw . Zacytuję tylko dwa .

QRVA !@ Miód na moje nerki !

HAHAHA Canoniarze pie.... będą lizać nasze szkła. Normalnie nie mogłem do końca doczytać tego wątku! Toż to powinno się ze mną uzgadniać jego publikację ! Czy ktoś już zdążył na Canon Board ich wyśmiać? Normalnie zacząłem nagle poważnie myśleć o sprzedaży bryki.

No ********a sprawa....

Nie mogę się otrząsnąć...

Podajcie tylko cenę - mam nadzieję że nie będzie to 30 tys. Z resztą - w końcu stanieje !
    Jak mogło mnie ominąć to proroctwo ! Ale kwas kanoniarze hahahaha....

CZAD!
    Co z tego że wyjdzie jakiś tam mark 3 jak mało kto w Polsce go kupi hehehe. A chętnych na D3 już nie brakuje i jestem pewien że się znajdą !@

Jak ktoś myśli o Canonie to w głowie ma tylko 5D i marzy o cropie bo nie stać go na 400mm a tutaj będzie rewalacyjna sprawa i niech się w buty poliżą z tym mareczkiem !@
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-02-2007 o 18:00
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Niko2
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Co do tych zachwytów. Poczytaj sobie posty na forum nikona na prawdę niezły ubaw . Zacytuję tylko dwa .

Aż się postanowiłem zarejestrować u Was, wiesz tego oszołoma to nie trzeba było cytować przeczytaj założony przez niego temat na temat Nikona D200 i argumenty jakie w nim przedstawia i zwrócić uwagę że to są tylko jego poglądy ja tam jak i większość do Canona nic nie mam i mieć nie będę obie firmy muszą współistnieć abyśmy mogli sobie pozwolić na coś lepszego
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów