Co do tych zachwytów. Poczytaj sobie posty na forum nikona na prawdę niezły ubaw. Zacytuję tylko dwa
.
QRVA !@ Miód na moje nerki !
HAHAHA Canoniarze pie.... będą lizać nasze szkła. Normalnie nie mogłem do końca doczytać tego wątku! Toż to powinno się ze mną uzgadniać jego publikację ! Czy ktoś już zdążył na Canon Board ich wyśmiać? Normalnie zacząłem nagle poważnie myśleć o sprzedaży bryki.
No ********a sprawa....
Nie mogę się otrząsnąć...
Podajcie tylko cenę - mam nadzieję że nie będzie to 30 tys. Z resztą - w końcu stanieje !
Jak mogło mnie ominąć to proroctwo ! Ale kwas kanoniarze hahahaha....
CZAD!Co z tego że wyjdzie jakiś tam mark 3 jak mało kto w Polsce go kupi hehehe. A chętnych na D3 już nie brakuje i jestem pewien że się znajdą !@
Jak ktoś myśli o Canonie to w głowie ma tylko 5D i marzy o cropie bo nie stać go na 400mm a tutaj będzie rewalacyjna sprawa i niech się w buty poliżą z tym mareczkiem !@![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-02-2007 o 18:00
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Aż się postanowiłem zarejestrować u Was, wiesz tego oszołoma to nie trzeba było cytowaćprzeczytaj założony przez niego temat na temat Nikona D200 i argumenty jakie w nim przedstawia i zwrócić uwagę że to są tylko jego poglądy ja tam jak i większość do Canona nic nie mam i mieć nie będę obie firmy muszą współistnieć abyśmy mogli sobie pozwolić na coś lepszego
Pozdrawiam