no i kufta mam za swoje - chciałem merytorycznie miło i wogóle a wyszło jak zwykle że Canon ma kiepską ergonomię .....
To był żart, nie przesadzajmy. Uwag o biadoleniu nikoniarzy było tu też po premierze marka bez liku.
Trzeba było zadymę zdusić w zarodku usuwając bezsensowne OT, ale nie mogę moderować w tym dziale, stąd moja uwaga. A teraz rozpętała się III wojna światowa, na kilku frontach i przyczułkachOczywiście o damski ch... - korpus, będący na razie bytem wirtualnym...
Dobrze, że piszesz..![]()
Zdaje się, że na tym forum nie ma nikogo, komu nowy wypust nikona byłby nie na rękę. Dla nas oznacza to szybszy i nieunikniony spadek cen droższych zabawek. Jakich i o ile, to ciężko przewidzieć. Ale zawsze.
Tylko nie pisz tego chłopakom na żółtym, bo Cię jakoś zbanują i będzie
Zajrzałem tam rano jak mi Niedźwiedź pokazał linka i powiem szczerze, nieźle się bawiłem już wtedy. Jedna mała iskierka nadziei a taki entuzjazm.
Tak naprawdę bardzo jestem ciekaw tej puszki i nowych szkieł. Może coś w końcu drgnie.
BTW, czy ten pan z Nikona, który zapowiadał, że nie widzą potrzeby produkowania FF jeszcze tam pracuje? Sprawdził to ktoś?
Jarek
czyms sie trzeba pocieszac... ja bym tam wolał dyskusje na innym poziomie ale co zrobić jak ktos ma ciezkie kompleksy to na to nic sie nie poradzi![]()
dajcie link dop tego watku na nikon-board bo nie chce mi sie szukac![]()
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Jest jedna zasadnicza zaleta nowego canona nad tym nikonem - że canon już jest w sprzedażyWięc co tu sie jakimś nikonem podniecać?
![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
5d II | 50/1.4 | T 28-75/2.8