Strona 4 z 17 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 165

Wątek: Nowy Nikon D3!!!

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

O, czyzby Ken Rockwell musial wkrotce odszczekac to co pisal wczesniej o "obsolete 35mm", "standard DX format", "oversized FF 5D sensor", itd.? Nagle sie okaze, ze jednak FF to nie taki glupi pomysl...

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

i Xsync 1/250
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Domyślnie

na razie same przecieki a niektorzy juz prawią jaki to on markkiller i juz go kupuja

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yggdrassill Zobacz posta
    na razie same przecieki a niektorzy juz prawią jaki to on markkiller i juz go kupuja
    Wiesz ja się nie dziwię tej euforii. W końcu nie wygląda to zbyt dobrze jeśli nowości są tylko z jednej stajni. A to że będzie dostępny dla nielicznych pewnie tak. Zobaczymy. Przede wszystkim musi go Nikon zaanonsować i ogłosić przynajmniej szacunkową cenę.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-02-2007 o 17:30
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

A calkiem serio - jesli Nikon (prawie) FF sie pojawi, to odkryjemy
    nagle "problem szerokiego kata" u konkurencji...
    17-35 okaze sie wcale nie tak genialne jak wszyscy mysla,
    a poza tym... nic ciekawego nie ma. Acha, przeciez mozna montowac
    szkla DX (na serio, na FM czytalem zaperzonych nikonowcow
    udowadniajacych ta oczywista prawde...) i stare manualne i ZF....
    Zobaczycie, ze bedzie wesolo :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz ja się nie dziwię tej euforii. W końcu nie wygląda to zbyt dobrze jeśli nowości są tylko z jednej stajni. A to że będzie dostępny dla nielicznych pewnie tak. Zobaczymy przede wszystkim musi go Nikon zaanonsować i ogłosić przynajmniej szacunkową cenę.
    zgoda, ale bez przesady to kupowanie kota w worku nawet chyba nie ma zdjec tegoz killera nie mowiac o samplach
    dobrze by bylo by cos wymodzil nikon dobrego, choc patrzac na obrazowanie dotychczasowych dslr nikona to nie bardzo chce mi sie wierzyc by byla to jakas rewolucja

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

zgoda, ale bez przesady to kupowanie kota w worku nawet chyba nie ma zdjec tegoz killera nie mowiac o samplach
    dobrze by bylo by cos wymodzil nikon dobrego, choc patrzac na obrazowanie dotychczasowych dslr nikona to nie bardzo chce mi sie wierzyc by byla to jakas rewolucja
    Wiesz nie wiadomo. Za sensorem może stać Sony. Po za tym są przecieki że na PMA Nikon zaszaleje nie tylko z puszkami. Zobaczymy. Może zmobilizują Canona do bardziej zdecydowanych ruchów. Póki co to nie widać żeby się jakoś przejmowali.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz nie wiadomo. Za sensorem może stać Sony. Po za tym są przecieki że na PMA Nikon zaszaleje nie tylko z puszkami. Zobaczymy. Może zmobilizują Canona do bardziej zdecydowanych ruchów. Póki co to nie widać żeby się jakoś przejmowali.
    wg zrodla na nikonians to ma byc prezentacja prototypu, wiec troche wody uplynie do modelu produkcyjnego
    no podobno ma byc pare szkiel z af-s i vr
    a jak wypuszcza dobra puszke pro to moze marek3 stanieje

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

wg zrodla na nikonians to ma byc prezentacja prototypu, wiec troche wody uplynie do modelu produkcyjnego
    no podobno ma byc pare szkiel z af-s i vr
    a jak wypuszcza dobra puszke pro to moze marek3 stanieje
    Co do tych zachwytów. Poczytaj sobie posty na forum nikona na prawdę niezły ubaw . Zacytuję tylko dwa .

QRVA !@ Miód na moje nerki !

HAHAHA Canoniarze pie.... będą lizać nasze szkła. Normalnie nie mogłem do końca doczytać tego wątku! Toż to powinno się ze mną uzgadniać jego publikację ! Czy ktoś już zdążył na Canon Board ich wyśmiać? Normalnie zacząłem nagle poważnie myśleć o sprzedaży bryki.

No ********a sprawa....

Nie mogę się otrząsnąć...

Podajcie tylko cenę - mam nadzieję że nie będzie to 30 tys. Z resztą - w końcu stanieje !
    Jak mogło mnie ominąć to proroctwo ! Ale kwas kanoniarze hahahaha....

CZAD!
    Co z tego że wyjdzie jakiś tam mark 3 jak mało kto w Polsce go kupi hehehe. A chętnych na D3 już nie brakuje i jestem pewien że się znajdą !@

Jak ktoś myśli o Canonie to w głowie ma tylko 5D i marzy o cropie bo nie stać go na 400mm a tutaj będzie rewalacyjna sprawa i niech się w buty poliżą z tym mareczkiem !@
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-02-2007 o 18:00
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

co za zajadłość ... ci ludzie chyba nie są normalni to jawni psychole

sprzedają bryki na puszki, liżą szkła, no nie wiem może jakaś terapia ....

swoją drogą to ciekawe co pokażą ich szkła na tym FF .... ciekawe czy będzie lament ... i kupa śmiechu
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 28-02-2007 o 18:03

Strona 4 z 17 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów