czytalem... co poniektorzy przesadzili, ale coz szanujemy ich![]()
czytalem... co poniektorzy przesadzili, ale coz szanujemy ich![]()
Widać, że sytuacja w obozie "żółtych" napięta do granic możliwości![]()
Kolekcjoner, super cytaty. Dawaj więcej :-D
Idiotyczna ta przepychanka miedzyforumowa... Moze polaczcie oba
te twory, piaskownica bedzie wieksza...
Ale swoja droga ten, kto to napisal tam to jest niezle rabniety.
Ten podly Canon mu ewidentnie spac nie daje... Smutny przypadek.
Aż się postanowiłem zarejestrować u Was, wiesz tego oszołoma to nie trzeba było cytowaćprzeczytaj założony przez niego temat na temat Nikona D200 i argumenty jakie w nim przedstawia i zwrócić uwagę że to są tylko jego poglądy ja tam jak i większość do Canona nic nie mam i mieć nie będę obie firmy muszą współistnieć abyśmy mogli sobie pozwolić na coś lepszego
Pozdrawiam
Chcesz masz. Poczytaj cały wątek
.
Co za późno! ? Jak za późno !@ To nie rewanź - to będzie masakra ! . Pomyślcie nad nowym enginem dla forum za wczasu !Napisał ____________
na rewanż za 5D trochę za późno. czas wyznaczac nowe trendy, a nie ciągle odpowidać canonowi![]()
Niko2 ja to cytuję dla zabawy. Na prawdę nie ma z czego robić problemu. Tutaj ludzie też mają poczucie humoru.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-02-2007 o 18:22
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ja z nudów straciłem nieco poczucie humoru ... ale dość elegancko![]()
Ja rozumie ale chciałem zawrócić uwagę że jest tylko jeden taki oszołom akurat w tym konkretnym temacie na temat nowego Nikona ,jeszcze sobie pomyślicie że są tam same debile![]()
nie ma co sie przejmowac sprawa - ale nawet na kkm-ie sie obruszyli
zeby nie bylo offa to moze ktos ma jakies nowe info na temat tego d3
na kkm pokazali takiego x
http://www.digitalsecrets.net/secret...d3hPreview.jpg