"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
mnie kosztowało to jedynie ctr+c i ctr+v ot tak dla zabawy
Jaki by ten fulfrejm nie był skropowany, to będzie do niego megaprzejemniasty ultrauniwersalny stabilizowany standarcik - AF-S VR24-120/2.8
Powiedziałbym, że to dość bezkompromisowa odpowiedź na Canonowskie 24-105/4L![]()
A pewnego dnia jakiś sprytny człowieczek zmontuje przejściówkę pozwalającą używać szkiełek Nikona na Canonie (i odwrotnie) z całym dobrodziejstwem inwentarza - to będzie rewolucja![]()
Rozmarzyłem się...
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner