Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: przed zakupem 20D

Fotoprośba
    Guest

Domyślnie w kwestii 20D

Witam
    Urzywam 20 D, wcześniej 10D i nie narzekam na kolory, porównując do D70 mojej przyjaciółki uważam, że Canon lepiej wypada , nie robiłem żadnych specjalnych testów, tylko po prostu robimy często zdjęcia w różnych warunkach ona swoim, ja swoim i nawet właścicielce D70 bardziej pasowały kolory z Canona .
    Jeśli chodzi o objektywy "standartowe" to z 10D urzywałem Sigmy 15-30 a z 20D urzywam Canona 17-40.

Bywalec
    Miasto
    Malopolska

Domyślnie Re: w kwestii 20D

Cytat Zamieszczone przez Fotoprośba
    Witam
    Urzywam 20 D, wcześniej 10D i nie narzekam na kolory, porównując do D70 mojej przyjaciółki uważam, że Canon lepiej wypada , nie robiłem żadnych specjalnych testów, tylko po prostu robimy często zdjęcia w różnych warunkach ona swoim, ja swoim i nawet właścicielce D70 bardziej pasowały kolory z Canona .
    Jeśli chodzi o objektywy "standartowe" to z 10D urzywałem Sigmy 15-30 a z 20D urzywam Canona 17-40.
    eeee tylko mi nie zwalaj na dysgrafie bo innych grubszych bledow nie robisz
    ...nie to, zebym sie glupio czepial , ale cholera kilka lat szkoly podst. kosztowala mnie nauka ortografii - a teraz jak sie czlowiek w necie naczyta takich baboli to potem sam nie wie jak poprawnie pisac

pozdr.
    Chris

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Chris... takie uwagi to na PM.
    Regulamin - pkt 7 ( http://canon-board.info/viewtopic.php?t=5 ).

Ja ostatnio nie wytrzymalem i publicznie kogos zrugalem za ortografie to mnie zrugali ze sie regulaminu nie trzymam... no to teraz sam bede rugal tych co sie regulaminu nie trzymaja i publicznie pietnuja orotgrafie :P

Początki nałogu Awatar Cychol
    Miasto
    Reading

Domyślnie

Vitez -> wykreślić punkt 7 z regulaminu i będzie OK
    pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    dziekujemy, pozdrawiamy i zegnamy
    udanych fot!
    Czasami się zastanawiam ile Melisy musiałbym pić, żeby być tak opanowany...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

MELISANA lepsza...--70% VOLT-energetyczna i też z ziółkami...
    50D; 70-200 4L; 17-40 4L; LowePro (na brzuchu).

Bywalec
    Miasto
    Malopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Chris... takie uwagi to na PM.
    Regulamin - pkt 7 ( http://canon-board.info/viewtopic.php?t=5 ).

Ja ostatnio nie wytrzymalem i publicznie kogos zrugalem za ortografie to mnie zrugali ze sie regulaminu nie trzymam... no to teraz sam bede rugal tych co sie regulaminu nie trzymaja i publicznie pietnuja orotgrafie :P
    Prawde mowiac nie czytalem tych rules 8)
    Ale jestem za wykresleniem tego punktu z regulaminu
    Nie no Panowie (i Kamilka :wink: ) nie uwazacie, ze czlowiek czytajac tekst z takimi bledami ort. sie uwstecznia ??? .
    Ja dosc czesto pisze urzedowe pisma a jeszcze do tego sprawdzam swoim pracownikom coby wstydu nie robic dla instytucji, ktora reprezentuje
    To nie patriotyczne wrecz takie pisanie z razacymi bledami ort
    ....wyklety powstan ludu ziemi
    ....powstancie ktorych meczy glod ...

pozdr.
    Chris

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Chris, a pisanie bez polskich znaków jest patriotyczne?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Chris, a pisanie bez polskich znaków jest patriotyczne?
    Jest to forma zastepcza sluzaca szybkiemu pisaniu cechujaca tylko Internet i sieci komorkowe.

Ale nie oznacza to ze piszac bez polskich znakow mozna robic bledy ortograficzne, ktore i mnie bardzo wkurzaja (tez jestem za skresleniem omawianego punktu). I do tego kazdy w necie zaslania sie papierami, a na swoim kompie ma przynajmniej jeden program ktory by poradzil sobie z wiekszoscia bledow. Pisanie z bykami to wstyd po prostu i tyle oraz totalny brak poszanowania dla czytelnikow. I to sie przenosi dalej na niechlujstwo w mowieniu. Potem przychodzi taki cwaniak na rozmowe o prace czy egzamin i mowi slowa w stylu "wyszłem" "byłem na dworzu" czy inne nieistniejace w slowniku jezyka polskiego a swoja ignorancje tlumaczy ewolucja jezyka polskiego.

Początki nałogu Awatar Cychol
    Miasto
    Reading

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    Jest to forma zastepcza sluzaca szybkiemu pisaniu cechujaca tylko Internet i sieci komorkowe.
    ...nie zgadzam się z tobą, można zrozumieć pisanie bez polskich znaków, przez osobę mieszkającą w USA, australi, niemczech, czy gdziekolwiek za granicą i nie mającą polskiego skryptu klawiaturowego, dla mnie pisanie bez poskich znaków diakrytycznych jest manierą, która niewiadomo o czym ma świadczyć , a już najśmieszniejsze jest to, że ci którzy tak piszą tłumaczą się, że w IRC-u, ICQ, czy w innych diabelstwach nie ma polskich znaków, ale mail do szefa, czy CV do nowego pracodawcy napiszą tak, że jak nawet nie ma na swoim komputerze polskich czcionek to i tak zobaczy polskie diakrytyki
    pozdrawiam

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów