Witam,
Kilka kroków dalej, niby nie daleko...a inaczej
Witam,
Kilka kroków dalej, niby nie daleko...a inaczej
Co Ci się podoba w tym zdjęciu ?
pucha i grucha
byłeś kiedyś w kazimierzu dolnym?
to jest kilka kroków od tętniącego życiem rynku, a tam nadal mieszkają ludzie, to mi się w tym podoba, odrobina życia gdzie na pozór go nie ma
to popatrz na to zdjęcie i odpowiedz sobie na pytanie...gdzie jest ostrość...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Na tym zdjeciu tez tego zycia nie widac i ze ktos tu mieszka tym bardziej:P
A co do Kazimierza to mi po głowie chodzi plener tamJak sie wypogodzi to może się wybiore.
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
wybaczcie panowie, ale to nie wina braku ostrosci zdjęcia lecz jego szybkiej obróbki do jpega akcept. przez stronę, więc mi wybaczcie proszę
z resztą nie to było głownym zamiarem moim
byłem w kazimierzu kilka godzin, przejazdem, i ciekawy jestem co macie w swoich zapasach z kazimierza
i najważniejsze, tylko ja wiem co się kryje pod "niczym" w tym prostokącie, a wy się pośrednio oto zapytaliście, lubie patrzeć na swoje wspomnienia i mieć świadomość że to tylko moja tajemnica eh,
swoją droga z dwójką dzieci pod walącym się dachem, to życiowa sztuka
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
ludzie lubia zdradzac tajemnice...
nie wszystkie, ale jak kto pyta...
czujesz do tej fotki sympatie , wspomnienie , ok , wiec nie pokazuj jej , no bo po co , kazdy Ci powie ze nic nie przedstawia ta fotka oprocz walacej sie budy i ze jest nieostra , a jak ta fotke zrobiles i ile miales czasu na to , to tez jest malo istotne , czy kogos interesuje ile ja czasu leze na lodzie czekajac na odpowiednia chwile aby zrobic zdjecie ? - NIE , tu liczy sie efekt koncowy , to co wyszlo
pozdr i zycze lepszych fotek
sc
Sorry, ale to zdjęcie naprawdę nic nie mowi.
Ja nawet nie wiedzialem, czy chodzi o krakowski Kazimierz czy o Kazimierz Dolny...?