wystawowy, nieuzywany
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
http://allegro.pl/item169228054_cano...5_okazja_.html
o to jest wlasnie cos takiego
Ostatnio edytowane przez szympans ; 28-02-2007 o 22:48 Powód: Automerged Doublepost
Nowy czy nie, moim zdaniem nie warto. Sądzę , że znacznie lepszym wyborem będzie 350D+kit lub 50 f1.8 .
pucha i grucha
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
No ok tylko tu nie wchodzi zamiana w rachube a kupno. Ja bym wolal dolozyc do 350D mimo wszystko. Dlaczego nie kupic troche nowszego jednak modelu? wieksza matryca i pare innych rzeczy.
Swoja droga fajnie napisane. Aparat obsluguje karty 4GB. tak jakby innych juz nie![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Ale ten sam sprzedawca (którego zresztą mogę polecić, bo już z nim handlowałem) ma 350-tkę body za tyle samo /1650/).
http://allegro.pl/item169226776_cano...wawa_lodz.html
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
No też zauważyłem, ale już po napisaniu tego posta ;-)
Ale napisałem "moim zdaniem", bo ja wolę jednak 300D, z uwagi na nieporównywalną ergonomię puszki. Jak kupowałem swojego (końcówka sprzedaży) to 350D kosztował chyba 300 czy 400 zł więcej i nie wziąłem go bo mi nie leżał w ręce.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj