Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Obiektywy architektura jakość

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Synthax Zobacz posta
    Nie chce nikogo urazić ale zdjceia które widziałem na obiektywie z zestawu były wątpliwe.
    A może operator zestawu był wątpliwy i nie potrafił go używać? Elka to to nie jest ale jak na szkło za stówkę to na szerokim końcu jest całkiem znośnie
    Dlaczego teraz tak ciezko znależć ostry aparat (zestaw)? Na analogu było to dużo prostsze.
    Bo oglądałeś odbitki o wymiarach 10x15 cm a nie piksel po pikselu na 19" monitorze :-) A poza tym zdjęcia służą do oglądania a nie do golenia, nie muszą być ostre jak brzytwa ;-)
    Zaczałem zabawe z cyfrowa lustrzanką ale już widze schody...
    Odnoszę wrażenie że sam sobie te schody stawiasz. Wielu użytkowników tego forum używało bądź używa KIT-a i po opanowaniu pewnych ograniczeń tego szkiełka nie narzeka.
    Nie zmienia to faktu że jeśli masz fundusze bierz Tokinę, jest na pewno lepsza.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Dopiero zaczyna Awatar Synthax

Domyślnie

Dzieki MacGyver. Musze poswiecić troche czasu na testy. Ale nie mam niczego z szerokim kątem i nad tym naprawde ubolewam. Nie chce teraz kupowac kita skoro moge wybrać coś innego.

Dopiero zaczyna Awatar Synthax

Domyślnie

Póki co wybiore Canon 28-105. Jest cichy, dosyć ostry i w miare wszechstronny. Ale zaczynam zbierac na szeroki kąt...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów