Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86

Wątek: Czy można zabronić fotoreporterowi zdjęć i kiedy?

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar Gooferek
    Miasto
    Ostrowiec

Domyślnie

kjoanna : ja sie zgodze z tymi 10 min, 3 min, ale o tym powinien informowac organizator przed wystepem. Chyba niebardzo moze wymagac ode mnie ze sie "domysle" ze oni maja taka czy inna umowe. Moim zadaniem tez nie jest do konca pytac sie o wszystkie szczegoly, bo po prostu w moim miasteczku nie praktykuje sie czegos takiego. Na przyszlosc bede wiedzial co i jak

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    Przyznam się, że raz też zaliczyłem wtopę.. Robiąc zdjęcia na próbie generalnej w operze robiłem zdjęcia "za blisko" dyrygenta i faceta do szału doprowadzał (i wybijał z rytmu)dźwięk lustra. Dostałem o-pe-er i od tego czasu już się nie zbliżam do dyrygentów
    No widzisz... sam sie przyznales ze tez zaliczyles kiedys wtope, ale na poczatku ostro upierales sie przy swoim ze dziwne ze mnie nie wyrzucili za takie zachowanie i jak to ja mogelm tak sie zachowywac No no nieladnie :P
    Ostatnio edytowane przez Gooferek ; 28-02-2007 o 14:26 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 350D | Canon 50D | Tamron 17-50/2.8 | Canon 50/1.4 | Canon 70-200/4L | Speedlite 580EX+430EX | talia karta

Uprawnienia umieszczania postów