"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jak nie ma nowości i zapowiedzi w naszym ogródku. To przynajmniej podam co się dzieje u konkurencji:
Będzie na PMA nowy model Nikona takie D40 z matrycą 10MPx. Po pierwsze odpowiedź na konkurentów. Po drugie Sony nie opłaca się już produkować tych matryc i powoli będą z 6 Mpx wychodzić.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
PMA sie zaczyna...
"Canon senior engineer, Taki Somoishe, stated today in Las Vegas that the new Mark III Ds will ship in November in time for Christmas season. A 22mp full frame sensor with a new high speed chip coded Digic IV model. The camera will have a burst rate of 7 frames per second. The camera fill not have a view screen similar to the 10 frame D model. The Mark III Ds will capture images in Jpeg, Raw and now tiff. More info to be announced in March"
22MP 7fps??! O matko! Gdzie jest moj Desik? :-)
Ostatnio edytowane przez qwerty1237 ; 02-03-2007 o 17:25
D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele
Rozwalili wszystkich
Teraz niech tylko zrobią porządek z cenami z 400D/30D i cała linia gotowaa sample z D200 ktoś tu ostatnio pokazywał więc...
To należy czytać tak:
Dziękujemy wszystkim, którzy kupili 400D/5D. Daliście kase my dajemy Dydżik4. Róbta co chceta - dosłownie
A na poważnie, coś zayeahbeestego musi być u Nikona i/lub Sony.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 02-03-2007 o 17:36
O w d*pe! Taki reporterski FF sie szykuje.A 22mp full frame sensor with a new high speed chip coded Digic IV model. The camera will have a burst rate of 7 frames per second. The camera fill not have a view screen similar to the 10 frame D model. The Mark III Ds will capture images in Jpeg, Raw and now tiff. More info to be announced in March"
Szczeka mi opadla jak zobaczylem predkosc nowego Marka.
Ślubna
No i niestety N.
eeeeem... no t o juz bedzie kosiarka na która mnie nie bedzie stac, ale mam nadzieje ze gdy wejdzie DIGIC IV to wszystko co na DIGIC III stanieje w tym 1D MK III, ehhh nic ide zrzucic kolejne 3 giga rawow na nieublaganie kurczacy sie dysk
30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto
Mozesz sie niezle zdziwic... Aktualnie wyglada, ze popyt na ten
aparat bedzie niewiele mniejszy niz na 1D MkIII.
Ja po PMA pewnie wpisze sie na liste w paru sklepach. Bardzo
mi zalezy, zeby go miec w polowie grudnia, jesli oni juz oficjalnie
mowia o listopadzie, to mam male szanse, jesli nie zaczne
dzialac teraz :-)
Mam ten sam problem, ilosc dyskow zaczyna przerastac moje
mozliwosci lokalowe![]()
Ostatnio edytowane przez snowboarder ; 03-03-2007 o 00:35 Powód: Automerged Doublepost