Strona 7 z 20 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 193

Wątek: PMA'07 i co dalej?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    A tak swoją drogą ostatnie info głosi, że na PMA 07 tylko Marek. Canon USA wydał jeden (spring) z dwóch (spring/fall) katalogów na ten rok.
    Jeśli to prawda to WTF? 30D - ostatni mohikanin?
    No niestety wygląda na to że nic nie będzie póki co. Co do tego tekstu Mike'a to on kiedyś pisał że FF jest bez sensu i się nie przyjmie także to taki bajkopisarz trochę.
    Wygląda na to że PMA będzie w tym roku należeć do firmy na N .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    A tak swoją drogą ostatnie info głosi, że na PMA 07 tylko Marek. Canon USA wydał jeden (spring) z dwóch (spring/fall) katalogów na ten rok.
    Jeśli to prawda to WTF? 30D - ostatni mohikanin?
    Dziwne by to było, wycofać się z produkcji linii, która się całkiem nieźle sprzedaje. NIe chce mi sie werzyć, może na jesień.
    SdoubleU
    ---------------------------
    Canon :-D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Jak nie ma nowości i zapowiedzi w naszym ogródku. To przynajmniej podam co się dzieje u konkurencji:

Będzie na PMA nowy model Nikona takie D40 z matrycą 10MPx. Po pierwsze odpowiedź na konkurentów. Po drugie Sony nie opłaca się już produkować tych matryc i powoli będą z 6 Mpx wychodzić.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

PMA sie zaczyna...

"Canon senior engineer, Taki Somoishe, stated today in Las Vegas that the new Mark III Ds will ship in November in time for Christmas season. A 22mp full frame sensor with a new high speed chip coded Digic IV model. The camera will have a burst rate of 7 frames per second. The camera fill not have a view screen similar to the 10 frame D model. The Mark III Ds will capture images in Jpeg, Raw and now tiff. More info to be announced in March"

22MP 7fps??! O matko! Gdzie jest moj Desik? :-)

Bywalec Awatar qwerty1237
    Miasto
    nad morzem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    A 22mp full frame sensor with a new high speed chip coded Digic IV model. The camera will have a burst rate of 7 frames per second. The camera fill not have a view screen similar to the 10 frame D model. The Mark III Ds will capture images in Jpeg, Raw and now tiff. More info to be announced in March"
    Jebut... to byl odglos opadajacej kopary... Licytacja trwa... kto da D3s...
    Ostatnio edytowane przez qwerty1237 ; 02-03-2007 o 17:25
    D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

PMA sie zaczyna...
    22MP 7fps??! O matko! Gdzie jest moj Desik? :-)
    Rozwalili wszystkich
    Teraz niech tylko zrobią porządek z cenami z 400D/30D i cała linia gotowa a sample z D200 ktoś tu ostatnio pokazywał więc...

A 22mp full frame sensor with a new high speed chip coded Digic IV model. The camera will have a burst rate of 7 frames per second.
    To należy czytać tak:
    Dziękujemy wszystkim, którzy kupili 400D/5D. Daliście kase my dajemy Dydżik4. Róbta co chceta - dosłownie

A na poważnie, coś zayeahbeestego musi być u Nikona i/lub Sony.
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 02-03-2007 o 17:36

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

A 22mp full frame sensor with a new high speed chip coded Digic IV model. The camera will have a burst rate of 7 frames per second. The camera fill not have a view screen similar to the 10 frame D model. The Mark III Ds will capture images in Jpeg, Raw and now tiff. More info to be announced in March
    A wszystko to za bardzo przystepna cene, prawie pol-darmo, jakies $7000-8000. Od reki dla kazdego...

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

A 22mp full frame sensor with a new high speed chip coded Digic IV model. The camera will have a burst rate of 7 frames per second. The camera fill not have a view screen similar to the 10 frame D model. The Mark III Ds will capture images in Jpeg, Raw and now tiff. More info to be announced in March"
    O w d*pe! Taki reporterski FF sie szykuje.
    Szczeka mi opadla jak zobaczylem predkosc nowego Marka.
    Ślubna
    No i niestety N.

Bywalec Awatar PROF
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

eeeeem... no t o juz bedzie kosiarka na która mnie nie bedzie stac, ale mam nadzieje ze gdy wejdzie DIGIC IV to wszystko co na DIGIC III stanieje w tym 1D MK III, ehhh nic ide zrzucic kolejne 3 giga rawow na nieublaganie kurczacy sie dysk

30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
    Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz Zobacz posta
    ...Od reki dla kazdego...
    Mozesz sie niezle zdziwic... Aktualnie wyglada, ze popyt na ten
    aparat bedzie niewiele mniejszy niz na 1D MkIII.
    Ja po PMA pewnie wpisze sie na liste w paru sklepach. Bardzo
    mi zalezy, zeby go miec w polowie grudnia, jesli oni juz oficjalnie
    mowia o listopadzie, to mam male szanse, jesli nie zaczne
    dzialac teraz :-)

Cytat Zamieszczone przez PROF Zobacz posta
    ...ide zrzucic kolejne 3 giga rawow na nieublaganie kurczacy sie dysk
    Mam ten sam problem, ilosc dyskow zaczyna przerastac moje
    mozliwosci lokalowe
    Ostatnio edytowane przez snowboarder ; 03-03-2007 o 00:35 Powód: Automerged Doublepost

Strona 7 z 20 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów