ja wynisolem ze studiow, ze instrukcje to sie otwiera jak juz nic innego nie pomaga i to wtedy jest porazkaW mojej rodzinie cokolwiek się kupi, to zanim się to włączy to się najpierw czyta instrukcję!!!!!!!
Tak powinno być.![]()
co do amerykanow, to jest to narod "ograniczony" mowie to z doswiadczenie, ludzie z regoly sa fantastyczni w jednej dziedzinie moze dwoch i robia to na maxa,
to by tlumaczylo:
i nie twierdze, ze to jest wada lub zaleta po prostu jest.Zapewniam was, ze kazdy amerykanski uzytkownik zna o 50% wiecej funkcji 10D niz kazdy z nas Nie mowiac o tym, ze oni zanim wlacza aparat ucza sie instruckji prawie na pamiec Pewnie to smieszne, ale koresponduje na codzien z amatorami i prof. z US i onie posiadaja nieprawdopodobna wiedze na temat sprzetu, ktorym fotografuja.
Vitez, ale za to trzeba tu dodatkowo zaplacic, jeszcze nic tu nie kupilem z gwarancja, tzn w 99% wymieniaja ci, lub oddajesz sprzt w przeciagu od 30 do 100 dni nawet jak ci sie cos nie podoba, ot odmienilo mi sie i nie chce tego miec, ale jezeli chcesz cos wiecej np rok gwarancji 100$, 3 lata gwarancji nie ma problemu 200$ wlasnie im zaplaciles za na prawy, wiec po co maja sie z toba w przyszlosci klocica ze serwis maja lepszy niz u nas to tam bez mrugniecia okiem "naprawiaja"![]()