Kurczę, a ja od Ami 66![]()
Kurczę, a ja od Ami 66![]()
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
Nie musisz mnie pocieszać :-) Ja jestem zadowolony przecież.Zamieszczone przez Vitez
Tylko tak naprawdę mam poważny dylemat czy aby nie zdradzić Canona na rzecz D70, który moge miec z dwoma obiektywami za cene EOS350 body.
za te sama cene masz rebel digital + kit + slawny Tam'ie 28-75 + grip + 512 mb r u siur that nikon will be a better offer ?Zamieszczone przez miner49er
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
a ja mam jeszcze w szufladzie aparat za 5zł ktory robi 2 zdjecia na 1 miejscu na kliszy ! i obiektyw wystaje cale 2mm z zolta obwodka na ktorej jest sloneczko, chmurka, lampka itd... wielkosci 3 rolek.. i powiem Wam ze robi ciagle fajne foty hehe
a do tego ekonomiczny bo 72 zdjecia na rolke!
jednym slowem.. nowy standard dla PROFI! zolty pasek rulez!
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
No ja jak w opisie. Niedawno doszedł statyw Sony i plecak.
Jak w podpisie - 10D. Jeszcze całkiem niedawno miałem również EOS 1N i teraz wciąż tęsknię za pełną klatką. Oj przyjdzie sie przesiąść na 5D![]()
20D i tak zostanie przynajmniej przez jakiś czas. Jak długi to będzie "czas" to "czas" pokaże![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
fz20 ,starego p72 sony i to co w opisie![]()
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Eos 33, Zenit masta, Zorki 4 masta
Eos 33, M42: 58, 135, 200
20D i EOS 30.
Jarecki