zapaszam do ankiety
zapaszam do ankiety
ja posiadam A40
Ja ten co w podpisie... ale to sie niedlugo zmieni...
Chwilowo jeszcze żaden, ale za kilka(...naście, ...dziesiąt?) dni ma to się zmienić na rzecz A60. Tylko lookam gdzie taniej do zdobycia. Oczywiście zainteresowanie tylko w strone nowego egzemplarza. Za jakiś czas też będę "pstrykać" razem z Wami.
A60 user)). Pozdrawiam.
Witam na forumA70. Zbyszek
Witam - ja swojego a60 kupielm w sklepie www.e-cyfrowe.pl - wszystko bylo ok.Kupowalem go w W-wa w siedzibie ale sprzedaja tez przez interent - cena to bylo jakies 1100 - 1200 wiec chyba nie zla jak na nowke z Polska gwarancja.Zamieszczone przez AlaN
No fakt, zła cena nie jest, ale już widziałem u siebie najtaniej po 1149,-. Ale i tak ceny lecą w dół. Ok, ale to tak OT; nie zasmiecam już.Zamieszczone przez hazan
Witam na forum mam Canona A70 od niedawna (2 miesiące)![]()
Witam - ja swojego a60 kupielm w sklepie www.e-cyfrowe.pl - wszystko bylo ok.Kupowalem go w W-wa w siedzibie ale sprzedaja tez przez interent - cena to bylo jakies 1100 - 1200 wiec chyba nie zla jak na nowke z Polska gwarancja."Najlepszą" ceną za jaką widziałem a60 jest cena w Auchan Sosnowiec (coś około 1500 pln-z dopiskiem super nowość). W tym samym sklepie na pasażu są a60 za około 1150-1200 pln. No comments...)). Przepraszam, że poza tematem ankiety ale tak mi się nasunęło
![]()