Witam wszystkichA60 od tygodnia. Karta CF256MB. Akumulatorki 2100mAh. Szybka ładowarka. Futerał "Digi Technic". Wszystko za 1350 zł. Gwarancja EU. Kupiłem od faceta z Allegro (rachunek-faktura) czyli jakaś firma.Pozdrawiam
Witam wszystkichA60 od tygodnia. Karta CF256MB. Akumulatorki 2100mAh. Szybka ładowarka. Futerał "Digi Technic". Wszystko za 1350 zł. Gwarancja EU. Kupiłem od faceta z Allegro (rachunek-faktura) czyli jakaś firma.Pozdrawiam
A mozna zmienic odpowiedz? W poniedzialek/wtorek bede mial 10D![]()
Ja mam A40
Witam na forum. Ja mam HP 735, ale chcę zmienić na Canona A80. Hmm... chyba dobrze robię?![]()
Mam A 80 i wydaje mi się ,że zrobiłem dobrze.Co prawda nie mogę robić zdjęć na dworze(bo sniegu nie trawię) ale czekam na wiosnę,zieleń i dużo słoneczka.Aparacik ok,jedyne co mi przeszkadza to ta wielkość,niby mały może wiele ale......nie ma to jak seria G!!!
Zdecydowanie bardzo dobrze :P (poza tym to forum Canona a nie HPZamieszczone przez Lech
)
a60 - i wiecej nie potrzebuje... moze tylko patrze z zazdroscia na olympusy z 10x zoomem...![]()
Zazdroscisz im mydla, slabej jakosci i aberracji chromatycznych? (poogladaj zdjecia testowe, na dpreview chociazby) Dziwne... A60 robi lepsze jakosciowo zdjecia, a jak potrzebny ci wiekszy zoom to dokup telekonwerter - bedziesz nadal mial lepsza jakosc niz wielkie zoomy.Zamieszczone przez kili^^
ankieta juz zakonczona?mysle, ze powinna byc aktywna caly czaschcialem zaglosowac na moje cudo - A70 8)
A ja mam ślicznego czarnego g2![]()