G3 1 miesiąc ciągle poznaję możliwości tego aparatu.
G3 1 miesiąc ciągle poznaję możliwości tego aparatu.
W razie czego wal do mnie... mialem go ponad poltora roku i potrafilem z zamknietymi oczami ustawic wszelkie potrzebne mi opcjeZamieszczone przez Andi
![]()
Witam i pozdrawiam.Mam od 3 dni a60![]()
Witam,
jestem szczesliwym posiadaczem A70 od pol roku. Kupilem go w anglii, mialem z nim pewne problemy,ktore zostaly tam usuniete, na wszelki wypadek spytalem sie Canon Polska czy uznaja eurogwaracje...nie uznaja. Wedlug mnie to troche nie fair, taka firma powinna dbac o klientow, w koncu lezymy w srodku europy. Kolega kupil Olympusa i takiego problemu nie ma
Jak pisałem gdzies na początku tego tematu, stało się: jestem od dziś dziko szczęśliwymposiadaczem nowiutkiego A60. Jak na mnie, to ten aparacik zaspokaja moje potrzeby. Heh... teraz tylko przedrzeć się przez te 220 stron instrukcji
i będzie OK.
No to witamy w klubie i zapraszamy do aktywnego udzielania sie na forum o A60Zamieszczone przez AlaN
![]()
Hyh, kolejny dowod na to ze dSLR sie prosciej obsluguje... instrukcja do 10D ma 184Zamieszczone przez AlaN
![]()
witam na forum,
jakos sie nie doczytalem ze mamy sie chwalic tylko cyfrowkami, co prawda nie znalazlem zadnego analoga ale co mnie tam,chwale sie EOS 5![]()
pozdrawiam
piotrkula
obecnie G5, wcześniej A60
Canon 40D, 5D, C17-40, C 24-105, C 35, C 50, C 85, C 70-200, 420EX
A-60