Robiles zdjecia dlugopisem?Zamieszczone przez Marfackib
Otworkowa znaczy?
Robiles zdjecia dlugopisem?Zamieszczone przez Marfackib
Otworkowa znaczy?
Canonet GIII 17 QL
EOS 30 + 28-105 f3,5-4,5 II, od niedawna 70-200 f/4, no i brak czasu na pełne rozwinięcie foto - pasji :-(
widze ze w miare jak strony tego posta maja coraz wyzsze numery coraz wiecej ludzi miast kompaktow wpisuje dslry, trzeba pamietac ze dzis kosztuja one polowe teog co kosztowaly jeszcze rok temu a nawet nie chce myslec ile moga kosztowac za pare lat, kompakty beda drozsze ? : ) nie... unmoeglich ! ja ? ano ja mam trabanta, srebrnego trabanta : ) 300d rzadzi, i wcale nie mysle ze niektore jego funkcje mnie ograniczaja, moze bedzie mie jeszcze brakowalo wkrotce serwo, narazie jest luzzz... pozdrawiam mame tate i ujka staszka
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Witam wszystkim forumowiczów, to bedzie moj pierwszy post na tym forum. Ja od dwóch miesięcy mogę się cieszyć EOS 20D, co po przejściu z analogowej Prakticy MTL-5 uważem, że na nowo rozpoczynam tą wspaniałą przygodę zwaną fotografią. :smile:
50D | 20D+BG-E2 | Canon 28-105/4-5.6 USM | Tamron 17-50/2,8 XR DiII SP | Sigma 70-200/2.8 APO HSM | CF SanDisk Extreme III 4 GB | Statyw Velbon Sherpa | Lowepro Compact AW | Lowepro Compu Rever AW
witam wszystkich,ja rownież jestem nowym użytkownikiem na tym forum.
do niedawna używalem 350d.a już za pare dni ma trafić w moje ręce eos 1v.
O,to stary przesiadles sie z kukuryznika od razu na F-22...Zamieszczone przez Orzeszek
Pamietaj,ze obowiazuja Cie te same prawa aerodynamiki,ale poniewaz wszystko dzieje sie o wiele szybciej,latwo przegapic istote tego co mozesz zobaczyc z "kabiny"...
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...
300d, słownie: trzysta de
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Moja ewolucja: Canon PowerShot A80 -> przesiadka na Canon PowerShot Pro 1 -> przesiadka na Canon EOS 20 D -> z tym, że ostatnie dwa aparaty używam obecnie non stop (wymiennie), natomiast A80 okazjonalnie - znaczy: traktuję go, jako "sprzęcik" na zakrapiane spotkanka i dyskotekowo - imprezowe szaleństwa, bo to i zgubić nie szkoda i w razie czego, jak upadnie, to też mniejsza szkoda, niźli Pro 1 czy 20 D.))
EOS 30 VD | EOS 20D | PowerShot Pro1 | PowerShot A80 | Trochę najprzeróżniejszych śmieci | My gallery: www.sylwiatalar.pl
eos 10d
eos 10D, zenit TTL
kilka obiektywów, statyw, wężyk home made...
Canon S30 -> S50 -> IS S2 .... i marzenia o DSLR ;-)
PowerShot IS S2 | Sandisk Ultra II 1GB | Apacer