Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 78 z 78

Wątek: Awaria 300D

kociub
    Guest

Domyślnie

Już udało mi się z nim skontaktować, tylko nie rozumiem tej kalibracji, wiem, że to głupie pytanie ale nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi.

blade78
    Guest

Domyślnie Problem Canon D300

Witam, Posiadam CanonD300. Parę godzin męczyłem baterie i od teraz przy zrobieniu zdjęcia widać tylko 1/3 zdjęcia reszta jest czarna. Co mogło się stać ??
    Czy możliwe że bateria....

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Raczej migawka padła niż bateria.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

blade78
    Guest

Domyślnie

Ale jak teraz robi zdjęcie to widać górę tylko .

Domyślnie

Może to być też urwane lustro - częsta wada modelu - jest o tym masa na forum
    40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...

studioad.pl - projektowanie stron internetowych
    serwery www bez limitów

Początki nałogu Awatar popi
    Miasto
    Poland

Domyślnie

i aparAt jest chyba 300d a nie d300, bo d300 to najkon
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
    Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Wczoraj na imprezie - 7 minut przed najwazniejszym wystepem wieczoru - zrobilem kolejne zdjecie i zobaczylem ponad 2/3 zdjecia czarne - Moje 300D Padlo - Szybki wybieg w jasne miejsce, sciagniecie obiektywu i strzelenie zdjecia potwierdzilo moja obawe - lusterko AF sie nie sklada Cale szczescie w tym ze zlozylem je recznie i ostrosc moglem manualnie ustawic co mnie bardzo uratowalo. Takze nigdy nie mozna sie spodziewac co sie stanie, a jak widac lubi sie to stac w najmniej oczekiwanym momencie. Przeczytalem dosc dlugie HOWTO jak naprawic ten nieszczesny bolczyk, wysylal nie bede na zytnia bo 1.czas 2.Kasa 3.Lewych rak nie mam :P - Zyczcie mi szcescia !

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Jako ze edytowac juz nie moge Dopisuje sie jeszcze raz Operacja zakonczona sukcesem! 300D wrocilo do zycia i AF sie poprawil dosc duzo (ostatnio mialem wrazenie ze wolno jakos lapie) Nowy bolczyk wysmienicie sie sprawuje Ale nie powiem, strach byl, kilka chwil bylo gdzie srubki nie chcialy sie odkrecac, w pewnym momencie kondensator od lampy sie rozladowal dosc efektownie Ale wszystko pieknie dziala

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów