Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: teatr

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek Zobacz posta
    Zatem nie mogą ani zabronić noszenia aparatu, nie mogą również zabronić mi tam wejść.
    Ale moga zabronic robienia zdjec.

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ale moga zabronic robienia zdjec.
    Publikowania. Robić można (znaczy się mogą zabronić i zabraniają, ale to jest bezprawne). Na tej samej zasadzie powinni zabronić rozmawiania przez komórki - bo mogę komuś (redakcji na przykład) obrazowo opisać, jak tu pięknie i jakie to cuda architektury normalnie widzę na żywo!
    Ostatnio edytowane przez minek ; 03-06-2007 o 03:22

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek Zobacz posta
    Publikowania. Robić można (znaczy się mogą zabronić i zabraniają, ale to jest bezprawne). Na tej samej zasadzie powinni zabronić rozmawiania przez komórki
    Wg mnie nie jest bezprawne - regulamin terenu prywatnego (nawet dostepnego publicznie) jest prawomocny. Konstytucja okresla nieograniczona wolnosc tworczosci tylko na terenie publicznym a nie terenie dostepnym publicznie. Ale tu do dalszej dywagacji trzeba by zaprosic prawnika, wiec musimy ustalic - rob co chcesz, konsekwencje znasz, o podstawe prawna pytaj tego kto zaczepia lub dowiedz sie od bieglego w tym temacie prawnika.

Zakaz uzywania komorek rowniez istnieje - np w wielu bankach (nie wiem czemu) czy szpitalach (mozliwosc interferencji z urzadzeniami, choc watpie bo wiekszosc pacjentow ma powlaczane komorki na salach).

Uprawnienia umieszczania postów