Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 98 z 98

Wątek: Czy duża ilość postów świadczy o niskiej inteligencji?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow Zobacz posta
    W dodatku jesteś z Białegostoku to pewnie masz poglądy jak Kononowicz
    No co Ty, z tego co wiem, to Kolega TG jest porządnym UPioRkiem!
    Jak Ty tego swojego kota tak złapałeś? Masz może gdzieś większą wersję?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Bywalec Awatar drJolo
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No nadzwyczaj rozsądnie ..... tyle, że wszystko to jakby wiemy . I nie za bardzo jest co dalej rozstrząsać.
    Teraz to mnie zabiłeś... podaj w przybliżeniu odsetek postów na tym forum opisujących rzeczy, o których nie wiemy. Tak na oko strzelam, że jest 3% postów na tematy na które większość nie ma pojęcia, i jakieś 97% na tematy o których jakby wiemy Ale nikt się nie zastanawia, czy jest sens dalej roztrząsać wyższość obiektywów L na sigmami z niższej półki, czy roztrząsać nowe wspaniałe funkcje marka trzeciego na drobne, bo wiadomo że jest. I zawsze znajdzie się ktoś do nawrócenia, bo jak mu może bardziej podobać się sigma niż elka, albo jak mogą mu się nie podobać fotki tego a tamtego... przecież miałem sigme, sprzedałem ją i kupiłem elke i teraz robie 3x lepsze fotki
    Poza tym jako odbiorca na pewno dążysz do czytania rzeczy o których nie wiesz, ale mnie jako piszącego nie stać na taki luksus. A wielu o tym nie pamięta...
    jest tak nudno, że zaczyna to być ciekawe...

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

a ja nie rozumiem komu się chce pisać w takich idiotycznych wątkach ....
    to jest pewnie wynik brzydkiej pogody ....

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    np tobie.
    brzydka to pojecie wzgledne. Czasami lepsze wyniki mozna osiagnac w deszczu lub bezposrednio po ulewie niż w piekny sloneczny dzien. Sorry za offtopic
    Ostatnio edytowane przez tpop ; 02-08-2007 o 13:54

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

u mnie jest ładna...
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Początki nałogu

Domyślnie

No to porozmawiajmy o pogodzie, a przy okazji nabije sobie licznik ;-)
    A powaznie, jak ktoś nie ma ochoty czytać o rzeczach dla niego oczywistych, to po co przeglada te 97%?
    PS. A moje zdjęcia z eLek SĄ 10 razy lepsze od moich fotek z kita - bo niejako przy okazji troche się nauczyłem ....
    chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Raczony naddatkiem inteligencji i także posiadający engine Muflona, skuszony zostałem udziałem w dyskusji o niczym i dodam od siebie coś co i tak wszyscy wiemy :

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Jak Ty tego swojego kota tak złapałeś? Masz może gdzieś większą wersję?
    Koty gdy ziewają, to zamykają oczy - nie tylko koty rzecz jasna, ale dla uproszczenia zagadnienia, przyjmuję koty za wykładnik, wpisując się za "jednym zamachem" w deklarowaną przez niektóre forumowe mądrale, ale także świeżo upieczonych przemądrzałych, semantykę forum wysokiego poziomu, by zabieranie swego cennego głosu ograniczyć jedynie do tematyki dobrze mi znanej, acz przyznaję bez bicia (piane) - tylko z tzw. samouctwa, choć bardziej adekwatne mogłoby się wydawać wyrażenie - samoobserwactwa. Reasumując - photoshopizm kota pogłaskać raczył, tak na moje oko.

Wiem, mogłem zdanie pozornie o niczym, do wątku zdecydowanie o niczym, rozbić na kilka, podbić licznik i takie tam inteligentne odejmowania zaliczyć, ale wówczas nie powymądrzałbym się przedługimi zdaniami, bezsensownymi korelacjami pseudogramatycznymi. I jak tu nie narzekać na złą pogodę

ps.
    Dawno nic nie pisałem, to sobie pozwoliłem ;-)
    Teraz koniecznie kliknij w link poniżej:
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drJolo Zobacz posta
    (....)
    Poza tym jako odbiorca na pewno dążysz do czytania rzeczy o których nie wiesz, ale mnie jako piszącego nie stać na taki luksus. A wielu o tym nie pamięta...
    Wiesz żeby znaleźć te 3% (co jest dość optymistycznym założeniem) trzeba niestety czytać pozostałe 97%. To dotyczy wszystkiego nie tylko tego forum i nie tylko internetu. Natomiast jeżeli coś jest truizmem (dla mnie pisanie takich oczywistości takowym jest) to czemu mam tego nie nazwać po imieniu. Choćby z nudów .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów