Pokaż wyniki od 1 do 10 z 98

Wątek: Czy duża ilość postów świadczy o niskiej inteligencji?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow Zobacz posta
    W dodatku jesteś z Białegostoku to pewnie masz poglądy jak Kononowicz
    No co Ty, z tego co wiem, to Kolega TG jest porządnym UPioRkiem!
    Jak Ty tego swojego kota tak złapałeś? Masz może gdzieś większą wersję?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Raczony naddatkiem inteligencji i także posiadający engine Muflona, skuszony zostałem udziałem w dyskusji o niczym i dodam od siebie coś co i tak wszyscy wiemy :

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Jak Ty tego swojego kota tak złapałeś? Masz może gdzieś większą wersję?
    Koty gdy ziewają, to zamykają oczy - nie tylko koty rzecz jasna, ale dla uproszczenia zagadnienia, przyjmuję koty za wykładnik, wpisując się za "jednym zamachem" w deklarowaną przez niektóre forumowe mądrale, ale także świeżo upieczonych przemądrzałych, semantykę forum wysokiego poziomu, by zabieranie swego cennego głosu ograniczyć jedynie do tematyki dobrze mi znanej, acz przyznaję bez bicia (piane) - tylko z tzw. samouctwa, choć bardziej adekwatne mogłoby się wydawać wyrażenie - samoobserwactwa. Reasumując - photoshopizm kota pogłaskać raczył, tak na moje oko.

Wiem, mogłem zdanie pozornie o niczym, do wątku zdecydowanie o niczym, rozbić na kilka, podbić licznik i takie tam inteligentne odejmowania zaliczyć, ale wówczas nie powymądrzałbym się przedługimi zdaniami, bezsensownymi korelacjami pseudogramatycznymi. I jak tu nie narzekać na złą pogodę

ps.
    Dawno nic nie pisałem, to sobie pozwoliłem ;-)
    Teraz koniecznie kliknij w link poniżej:
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Uprawnienia umieszczania postów