Pokaż wyniki od 1 do 10 z 98

Wątek: Czy duża ilość postów świadczy o niskiej inteligencji?

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar air2air.net
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Mam inne pytanie, trochę dualne do tematycznego: czy jak air2air.net pisze coraz więcej, to również ubywa mu inteligencji?
    No jasne, ze tak. Juz mi sporo ubylo od kiedy wdalem sie w te dyskusje.

Z reszta nie dziwia mnie Twoje uwagi, bo Twoja galeria tez bazuje na 'engine' Muflona
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF Zobacz posta
    moze na temat a moze nie....
    kiedys uwazalem p.Mariusza za czlowieka inteligetnego z niezlym dorobkiem fotograficznym ale teraz zmienilem zdanie
    A to myslisz, ze teraz moja inteligencja i dorobek fotograficzny zniknely?

Mozesz uwazac mnie za chama i prostaka, ale za czubka bez dorobku???
    Hmmm, cos sie zapetliles

Napisze Ci w tajemnicy, ze moje ruchy sa zwykle bardzo przemyslane
    Cytat Zamieszczone przez 777 Zobacz posta
    ja tam uwazam ze watek o niczym tz jest jakis gosc ktory chce wmówić innym ze zdjecia muflona ktore sie 99% ludzi podobaja sa do d i wogole
    Jestes kolejny, ktory czyta bez zrozumienia.
    1. Temat dotyczyl przede wszystkim 'nawiedzencow', ktorzy spedzaja cale dnie na przeroznych forach jednoczesnie.

2. Dotyczyl on Muflona rowniez, a przy okazji jego podejscia do 'znania sie na wszystkim' zkrytykowalem jego cropy 100%, ktore od zawsze krytykuje, poniewaz uwazam, ze zdjecie powinno sie robic w momencie nacisniecia spustu migawki, a nie w post processingu. Takie trudne do zrozumienia?

3. Napisalem, ze niektore jego zdjecia mnie sie podobaja. Nie wszystkie, bo duzo z nich jest robiona na 'jedno kopyto'. Tez ma fajne foty, ale to nie mialo kompletnie zwiazku z moim przekazem w tym temacie.

Czytaj drogi forumowiczu ze zrozumieniem, poniewaz przez takich jak Ty moj poziom inteligencji coraz bardziej sie obniza. Zrozum przeslanie i problemy, ktore zaznaczylem, a nie czepiasz(-cie) sie formy wypowiedzi.
    najlepiej gdybys skonczyl to uzalanie sie i wypowiadal sie pozytywniej
    Hehehe, czyli tak jak wspomnialem wczesniej. Niepotrzebne sa tutaj negatywne glosy. Wazelina i slodzenie... Bez komentarza

no wiec Mariuszu ( moge chyba pisac na Ty? ), jesli tego nie zmienisz i bedziesz postepowal tak jak to robisz nadal mozesz naprawde duzo stracic nie tlyko w naszych oczach!
    Ale mnie utrata w Twoich oczach naprawde nie interesuje.
    Mam kilku zyczliwych przyjaciol na ktorych moge liczyc, a kolesiostwa sa nie dla mnie.
    Na kolesiostwie jeszcze nikt dobrze nie wyszedl, ale powodzenia
    Mozesz mnie nie lubic, ale ja i tak bede robil zdjecia warsztatem jakiego sie nauczylem i moje spojrzenie na fotografie nie zmieni sie. Moim celem jest robienie materialow foto/video na bardzo wysokim poziomie, a nie wychodzenie z kumplami na piwo.
    Jezeli mi sie to uda, to bede spelniony. Sukcesu nie postrzegam iloscia ludzi, ktore mnie lubia, ale raczej iloscia negatywnie nastawionych do mnie
    W tym srodowisku raczej moje zdjecia maja sie podobac, ale nie ja.

Poza tym pamietaj, ze wypowiadanie sie w liczbie mnogiej jest bardzo naganne. Mow za siebie...
    Ostatnio edytowane przez air2air.net ; 02-08-2007 o 11:38 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów