moze na temat a moze nie....
kiedys uwazalem p.Mariusza za czlowieka inteligetnego z niezlym dorobkiem fotograficznym ale teraz zmienilem zdanie na jego temat i pewnie nie tylko ja. pierwszy przyklad to to kiedy p.Mariusz wydal swoj album zdjec i zdjecie okladki pokazal na internetowej glaerii zdjec lotniczych airfoto.pl i znow wdawajac sie w nie potrzebne dyskusje na tamtejszym forum.
wtedy pomyslalem ze cos jest nie tak... doszedlem do wniosku ze p.Mariusz jest nastawiony tylko na zysk nie baczac uwagi na nic. teraz zaklada nowe tematy ''glupie tematy'' nie majace nic do rzeczy tym tez traci duzo w oczach osob postronnych. kiedy tylko zarejestrowales sie na forum, wleciales tu z wielkim '' ryjem '', pretensjami, uwagami ktore wg mnie powinienes zatrzymac dla siebie psujesz tylko swoja opinie i opinie forum czyli nas wszystkich! najlepiej gdybys skonczyl to uzalanie sie i wypowiadal sie pozytywniej i udzielal w tematach a nie '' pier**** trzy po trzy ''

no wiec Mariuszu ( moge chyba pisac na Ty? ), jesli tego nie zmienisz i bedziesz postepowal tak jak to robisz nadal mozesz naprawde duzo stracic nie tlyko w naszych oczach!

no ale ja tam nic nie wiem
EOT