Zamieszczone przez piszczal PS. pytanie tytułowe "Czy duża ilość postów decyduje o niskiej inteligencji?" jest nielogiczne oczywiście, dzięki za zwrócenie uwagi. Poprawiłem.
Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com
Zamieszczone przez Kubaman oczywiście, dzięki za zwrócenie uwagi. Poprawiłem. ha, a zastanawiałem się czy nie jest to specialny błąd dla podkreślenia absurdu i groteski jaka ma tu miejsce ;-)
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
Może da się ukryć licznik postów? Wtedy tego typu problem zniknie. Był problem o stopki - niektórzy zlikwidowali na wskutek zaczepek. To może zlikwidować licznik postów i tyle.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Zamieszczone przez Zielony To może zlikwidować licznik postów i tyle. tylko dlatego ze ktos wyciaga chore wnioski?
Zamieszczone przez Zielony Był problem o stopki - niektórzy zlikwidowali na wskutek zaczepek.To może zlikwidować licznik postów i tyle. Zlikwidować licznik postów, zlikwidować posty... żeby niczego nie było!
zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com
Zasady na forum