Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w zakresie z naświetlaniem zdjęć z plików cyfrowych na tradycyjny slajd? ,jak jest z jakoścą, kontrastem,itd...?
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w zakresie z naświetlaniem zdjęć z plików cyfrowych na tradycyjny slajd? ,jak jest z jakoścą, kontrastem,itd...?
Jeśli masz naświetlarkę nie będzie problemów.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Tak ,ale w tym problem,że naświetlarka mi nic nie mówi,po prostu jestem początkujący,nie wiem gdzie mógłbym na ten temat coś przeczytać,by nie zadawać pytań.
W erze rzutników cyfrowych naświetlanie cyfry na slajd jest bardzo drogie i nieopłacalne . Tutaj masz firmę , która ma w swojej ofercie w/w usługę
Następna firma zajmująca sie naświetlaniem slajdów z plików cyfrowych: http://www.skanowanie.com.pl/html/digitaldia.html
To moze latwiej kupic aparat analogowy? I jakosc lepsza i cena mniejsza![]()
Zaraz, zaraz. Rzutnik cyfrowy ma być konkurencją dla slajdu? Ze swoją rozdzielczością, kontrastem i przejściami tonalnymi?![]()
BTW, chciałbym dożyć czasów gdy takie urządzenie się pojawi, ale obawiam się że jeszcze sporo będziemy musieli poczekać, bo po prostu nie ma rynku na takie urządzenia.