nie!!! - u mnie jest demokracja, dlatego wyrazilem swoje zdanie i napisalem zebyscie sie okresli. Jesli nikt nic nie napisze zostanie po staremu - czyli zdjecia wykonywane pod battle.
nie!!! - u mnie jest demokracja, dlatego wyrazilem swoje zdanie i napisalem zebyscie sie okresli. Jesli nikt nic nie napisze zostanie po staremu - czyli zdjecia wykonywane pod battle.
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ja jestem za tym żeby dopuścić tylko zdjęcia obione pdo konkurs. Wtedy wszyscy będziemy mieli mniej więcej równe szanse - tak samo nieciekawe warunki![]()
Właśnie wróciłem z wypadu nad rzeczkę i mimo że zdjęcie nie są za specjalne to i tak jestem zadowolony - nie ma to jak znowu poszwędać się po krzakach![]()
PS Proszę mnie wpisać na listę![]()
OK, nie ma problemu. Tylko pytałem. Może ude mi się jeszcze coś zrobić, może nawet w tym samym miejscu. Zdjęcie już poszło gdzie indziej, żeby nie było problemu.
ale wczoraj było niebo na Lubelszczyźnie, i tylko żal że bylem w podróży z Wawy do L-na i nie mogłem robić zdjęć rzeki z takim niebem...
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
U mnie od kilku ładnych dni piękne szare niebo :-x
Zrobiłem dzisiaj parę zdjęć... światła w sumie nie było, ale nie mam czasu na tyg (całe dzionki w robocie)
Klołem jak diabli... jak miałem na body 10mm to około 100m ode mnie w dół rzeczki podeszła sarna, weszła powoli do wody i popłynęła z nurtem...tele leżał w torbie.
pozdrawiam wszystkich Wodników-Szuwarków
Mam nadzieję, że w nadchodzącym tygodniu będzie odpowiednie światło na zrobienie zdjęcia. Na razie w tym temacie cieniutko u mnie z fotkami.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Moje zdjęcia poszły, więc już czekam tylko na werdykt.
Powodzenia dla wszystkich w ujarzmianiu rzeki...
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
a przyda sie, przyda - ja sie dopiero wybieram...
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant