Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Canon Eos 350D pod MsWindows Vista64

MadMax
    Guest

Domyślnie Canon Eos 350D pod MsWindows Vista64

Witam, zainstalowałem Vistę w wersji Premium 64bit i niestety nie mogę zgrać zdjęć z aparatu gdzyż Vista nie posiada odpowiednich sterowników a na oficjalnych stronach Canona takowych nie znalazłem, wiem oczywiście że można to obejść za pomoca czytnika kart pamięci...ale wolę to zrobic po kablu. Jeśli tylko znacie jakieś miejsce gdzie można takowych sterowników poszukać to proszę o lnka...z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam MadMax.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

zapewne sterowników takich jeszcze nie ma więc przeproś się z czytnikiem i poczekaj jakiś czas na nowe sterowniki.... pozdro

Pełne uzależnienie

Domyślnie

czytnik, czytnik i jeszcze raz czytnik (za 30 PLN WSZYSTKIE PROBLEMY znikna)

Uzależniony

Domyślnie

a ze tak spytam, co cie sklonilo do tego zeby eksperymentowac z vista ? bo znajomi ktorzy kupili niedawno laptopa dostali ten szajs (oczywiscie wszystko legal) ale szybko wrocili do XP'ka bo tam sie wszystko ze soba gryzlo i mulilo
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Vista, niestety jeszcze przez jakieś pół roku, będzie nieużyteczna, właśnie ze względu na braki w sterownikach i problemy z kompatybilnością z oprogramowaniem. I nie dotyczy to tylko niezależnych producentów oprogramowania ale np. Office 2003 pod Vistą nie będzie chodził :-(
    SdoubleU
    ---------------------------
    Canon :-D

MadMax
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    a ze tak spytam, co cie sklonilo do tego zeby eksperymentowac z vista ? bo znajomi ktorzy kupili niedawno laptopa dostali ten szajs (oczywiscie wszystko legal) ale szybko wrocili do XP'ka bo tam sie wszystko ze soba gryzlo i mulilo
    Tak się skałada ze to ja stoję po drugiej stronie biurka...prowadzę sklep komputerowy i w zwiazku z powyzszym muszę być o krok do przodu od moich klientów i chciał czy nie chciał musiałem się przesiąć...już zaczynają pytać i żeby rzetelnie odpowiedzieć muszę znać temat

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MadMax Zobacz posta
    Tak się skałada ze to ja stoję po drugiej stronie biurka...prowadzę sklep komputerowy i w zwiazku z powyzszym muszę być o krok do przodu od moich klientów i chciał czy nie chciał musiałem się przesiąć...już zaczynają pytać i żeby rzetelnie odpowiedzieć muszę znać temat
    No to tylko współczuć, nie ma nic bardziej wku... jak niemoc.
    SdoubleU
    ---------------------------
    Canon :-D

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Na stronie http://software.canon-europe.com/ pojawiło się oprogramowanie pod VISTĘ .

MadMax
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    Na stronie http://software.canon-europe.com/ pojawiło się oprogramowanie pod VISTĘ .
    Podziękował Co prawda rano tam sprawdzałem i jeszcze ich nie było...dziś był fajny plenerek nad morzem, czekać do jutra na czytnik nie sposób Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie tematem...tak na marginesie jeśli pojawią się pytania w sprawie Visty to chętnie służę pomocą :wink:
    Ostatnio edytowane przez MadMax ; 26-02-2007 o 00:07

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MadMax Zobacz posta
    tak na marginesie jeśli pojawią się pytania w sprawie Visty to chętnie służę pomocą :wink:
    Po prostu daj znac jak juz bedzie uzywalna

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów