Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Canon Eos 350D pod MsWindows Vista64

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

a ze tak spytam, co cie sklonilo do tego zeby eksperymentowac z vista ? bo znajomi ktorzy kupili niedawno laptopa dostali ten szajs (oczywiscie wszystko legal) ale szybko wrocili do XP'ka bo tam sie wszystko ze soba gryzlo i mulilo
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

MadMax
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    a ze tak spytam, co cie sklonilo do tego zeby eksperymentowac z vista ? bo znajomi ktorzy kupili niedawno laptopa dostali ten szajs (oczywiscie wszystko legal) ale szybko wrocili do XP'ka bo tam sie wszystko ze soba gryzlo i mulilo
    Tak się skałada ze to ja stoję po drugiej stronie biurka...prowadzę sklep komputerowy i w zwiazku z powyzszym muszę być o krok do przodu od moich klientów i chciał czy nie chciał musiałem się przesiąć...już zaczynają pytać i żeby rzetelnie odpowiedzieć muszę znać temat

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MadMax Zobacz posta
    Tak się skałada ze to ja stoję po drugiej stronie biurka...prowadzę sklep komputerowy i w zwiazku z powyzszym muszę być o krok do przodu od moich klientów i chciał czy nie chciał musiałem się przesiąć...już zaczynają pytać i żeby rzetelnie odpowiedzieć muszę znać temat
    No to tylko współczuć, nie ma nic bardziej wku... jak niemoc.
    SdoubleU
    ---------------------------
    Canon :-D

Uprawnienia umieszczania postów