tylko trochę za dużo różu/czerwieni zostało po pryszczach ....
trzeba by zmienić nieco odcień skóry w miejscu redukcji ...
tylko trochę za dużo różu/czerwieni zostało po pryszczach ....
trzeba by zmienić nieco odcień skóry w miejscu redukcji ...
co by nie gadac to dziewcze wyladnialo![]()
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/gallery
no powiedzmy sobie szczerze ..... odpuść tę modelkę bo strasznie duzo roboty z nią jest .....
pozdro
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
poprawilem troche to przeaplenie nosa i kilka innych
dobra robota...
Jak byś mógł to wrzuć jakiegoś tutka jak to zrobiles... Często bedzie to potrzebne... i nie tylko mi
Za wszelkie tutoriale BÓG ZAPŁAĆ... ...W EURO. :-D
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:
Patent na taki retusz i kilka innych bardzo pożytecznych myków opisuje bardzo przejrzyście, krok po kroku i na przykładach Scott Kelby w "Fotografia cyfrowa - obróbka zdjęć". Warto mieć. viTo, jutro bede w Kędzierzynie na Mostostalu i Ci mogę pokazać osobisty egzemplarz. Jak co to na PM
IMHO jeszcze bym usta poprawiłI by była supermodelka. Co do usuwania pryszczy, to najlepiej albo stempelkiem w photoshopie[sporo cackania], albo healing brushem[mniej cackania]. Udało ci się wykasować niechciane rzeczy bardzo fajnie
I widzę, że z worami pod oczami sobie poradzileś, a już chciałem tutaj jakiś tutorial pisać
Healing brush, healing brush, healing brush jeszcze raz. Trochę roboty, ale jaka potem przyjemność jak pokazujesz już poprawione zdjęcie![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
przegiales z tym retuszem, plaska broda i nos... troche jak maska posmiertna :P
camera obscura :rolleyes: i Zeiss Ikon Taxona :cool: