Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Wydajne środowisko dla LightRoom'a 1.0 ...

Widok wątkowy

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    (a i nie opowiadaj że inny soft pracuje dobrze np PS czy jakiś C1 z 1000 rawów hehe bo pewnie się przyzwyczaiłeś a odpowiedniejszym słowem byłoby "wystarczająco" w co i tak trudno mi uwierzyć przy tym 512 MB)
    To zainstaluj C1 Pro u kogoś na słabszym sprzęcie - mile się zdziwisz Cholernie mile :P

powodzenia w kupowaniu porządnego Core DUO 2 z 2 GB ram bo i tak IMHO cię to nie ominie w najbliższym czasie z różnych przyczyn
    No to chyba udało ci się załapać, że czeka mnie "mały" apgrejd sprzętu i próbuję wyznaczyć potencjalny poziom konfiguracji.

teraz żarcik

Mam A2000+ z 512 MB ram i ADOBE ! LR nie działa za dobrze z 1000 Rawów 10mpix .... nie mogłem się powstrzymać ....
    A tu chyba wykazałeś się brakiem czytania ze zrozumieniem. Czy ja słowem wspomniałem, że chociaż spróbowałem zapuścić w LR taką ilość zdjęć na tej maszynie?? Wróć do pierwszego postu i przeczytaj go w skupieniu, może przejdzie ci ochota na dziecinadę :P Nawet w poście 5 napisałem o średniej ilości zdjęć ze zlecenia, a nie ładowanych na tym kompie ... Szkoda więcej pisać.
    Ostatnio edytowane przez Myszoor ; 25-02-2007 o 11:30
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Uprawnienia umieszczania postów