Zobacz wyniki ankiety: Które szkło wybrać ?

Głosujących
68. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: EF 16-35mm f/2.8L USM v EF 16-35mm f/2.8L II USM

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Mnie się wydaje, że jednak ta ankieta jest przedwczesna. Poczekajmy jak szkło będzie w sprzedaży i jakie będą opinie na jego temat.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Mnie się wydaje, że jednak ta ankieta jest przedwczesna. Poczekajmy jak szkło będzie w sprzedaży i jakie będą opinie na jego temat.
    Właśnie dlatego zrobiłem tą ankietę, aby zdecydować czy już teraz kupować 16-35mm f/2.8L USM czy poczekać, i kupić jego następcę.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Właśnie dlatego zrobiłem tą ankietę, aby zdecydować czy już teraz kupować 16-35mm f/2.8L USM czy poczekać, i kupić jego następcę.
    Aaaaa..... to takie buty . To Ty byś chciał żeby za Ciebie wybrać . Na łatwiznę idziemy . No to Ci powiem że też sobie pomyślałem, że to może być dobry moment na kupienie tego 16-35 zwłaszcza, że to wcale nie było najgorsze szkło tylko zbyt drogie. Tyle że nic nie wiemy tak na prawdę o następcy i w związku z tym trudno coś wróżyć. Powinien być lepszy ale na ile i czy to rzeczywiście spowoduje masową wyprzedaż starego i obniżenie ceny ??? Po za tym jak jego cena będzie taka jak "I" na początku czyli ok. 6 kzł to nie ma co liczyć na obniżenie ceny dotychczasowego modelu .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów