Mnie się wydaje, że jednak ta ankieta jest przedwczesna. Poczekajmy jak szkło będzie w sprzedaży i jakie będą opinie na jego temat.
Canon EF 16-35mm f/2.8L USM
Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM
Mnie się wydaje, że jednak ta ankieta jest przedwczesna. Poczekajmy jak szkło będzie w sprzedaży i jakie będą opinie na jego temat.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Aaaaa..... to takie buty. To Ty byś chciał żeby za Ciebie wybrać
. Na łatwiznę idziemy
![]()
. No to Ci powiem że też sobie pomyślałem, że to może być dobry moment na kupienie tego 16-35 zwłaszcza, że to wcale nie było najgorsze szkło tylko zbyt drogie. Tyle że nic nie wiemy tak na prawdę o następcy i w związku z tym trudno coś wróżyć. Powinien być lepszy ale na ile i czy to rzeczywiście spowoduje masową wyprzedaż starego i obniżenie ceny ??? Po za tym jak jego cena będzie taka jak "I" na początku czyli ok. 6 kzł to nie ma co liczyć na obniżenie ceny dotychczasowego modelu
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Co za ankieta ...
O obiektywach wiem prawie wszystko
ja bym kupowal "stara" wersje teraz. nie sadze zebys widzial roznice przy XXD miedzy jednym a drugim no chyba ze lubisz ogladac foty na monitorze na 100% powiekszeniu.