Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
Ciekawe, bo ja jak w MM zracalem monitor za 1k to powiedzieli ze moge na cos innego wymienic, wiec wymienilem na paczke plytek za 20 PLN, reszte zrwocili w kasie Nie ma problemu ze zwrotami w marketach budowlanych, zostalo mi troche materialu, czy jakies elementy, wzialem paragon i zrocili od razu (powiedzialem po prostu, ze mi nie pasuje). W sieciach spozywczych tez nie ma problemu ze zwrotami, ostatnio oddawalem jakis przedmiot (oczywiscie nieuzywany) i poniewaz placilem karta to przelali mi kase na konto (gotowki nie mogli wyplacic), takze nie jest chyba tak zle.
No widzisz. W Krakowie moge reka i glowa swiadczyc ze formula brzmi : WYMIANA NA TEN SAM TOWAR LUB INNY O TEJ SAMEJ BADZ WIEKSZEJ WARTOSCI Z DOPLATA ROZNICY. dotyczy to zarowno Saturna jak i MM.
Mnie sie taki system nie podoba i nie kupuje w ww. Tym bardziej ze jak np kupowalem szklo to nie mieli aparatu zeby podpiac i przetestowac czy w ogole dziala wiec do konca nie wiedzialem. Poza tym nie podoba mi sie tego typu rozwiazanie ze kupilem kiedys router ktory niestety nie dzialal. Potwierdzili to w sklepie i dali mi inne pudlo, tylko co z tego? Na drugi dzien zwrocony egzemparz uszkodzony znalazl sie znow na polce sklepowej! (wiem bo pamietam jak naklejki byly nadrewane i mial wgniecenie na kartonie w rogu. A to juz jest nieladnie z ich strony. Zwlaszcza ze router za 599!