Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Zwrot sprzętu w Vobis a Prawo

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

no to przynajmniej masz tyle. Moze ciut gorzej azle za to oszczedzi CI to nerwow biegania i liczenia ze moze laskawie Ci pomoga. Takie sklepy to tylko nauczki zeby omijac lub konkretnie ustalac. Ja juz do MM po sprzet za wieksza kase nie zachodze. NIech se maja i o 100 zl taniej. Mam pewniejsze punkty do zaopatrywania sie.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Ciekawe, bo ja jak w MM zracalem monitor za 1k to powiedzieli ze moge na cos innego wymienic, wiec wymienilem na paczke plytek za 20 PLN, reszte zrwocili w kasie Nie ma problemu ze zwrotami w marketach budowlanych, zostalo mi troche materialu, czy jakies elementy, wzialem paragon i zrocili od razu (powiedzialem po prostu, ze mi nie pasuje). W sieciach spozywczych tez nie ma problemu ze zwrotami, ostatnio oddawalem jakis przedmiot (oczywiscie nieuzywany) i poniewaz placilem karta to przelali mi kase na konto (gotowki nie mogli wyplacic), takze nie jest chyba tak zle.

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar Zobacz posta
    Teraz można powiedzieć iż jesteśmy zadowoleni ;-)
    grunt to zadowolenie ;-)
    dobrze, ze sie skonczylo bez wiekszych zgrzytow

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blum Zobacz posta
    grunt to zadowolenie ;-)
    dobrze, ze sie skonczylo bez wiekszych zgrzytow
    Tzn może inaczej - zadowoleni byśmy byli jakbyśmy kupili gdzie indziej bo było kilka setek taniej (albo w tej samej cenie a sprzęt nieco lepszy - mocniejszy procek) no ale cóż - na bezrybiu i rak ryba
    5D + L

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Ciekawe, bo ja jak w MM zracalem monitor za 1k to powiedzieli ze moge na cos innego wymienic, wiec wymienilem na paczke plytek za 20 PLN, reszte zrwocili w kasie Nie ma problemu ze zwrotami w marketach budowlanych, zostalo mi troche materialu, czy jakies elementy, wzialem paragon i zrocili od razu (powiedzialem po prostu, ze mi nie pasuje). W sieciach spozywczych tez nie ma problemu ze zwrotami, ostatnio oddawalem jakis przedmiot (oczywiscie nieuzywany) i poniewaz placilem karta to przelali mi kase na konto (gotowki nie mogli wyplacic), takze nie jest chyba tak zle.
    No widzisz. W Krakowie moge reka i glowa swiadczyc ze formula brzmi : WYMIANA NA TEN SAM TOWAR LUB INNY O TEJ SAMEJ BADZ WIEKSZEJ WARTOSCI Z DOPLATA ROZNICY. dotyczy to zarowno Saturna jak i MM.
    Mnie sie taki system nie podoba i nie kupuje w ww. Tym bardziej ze jak np kupowalem szklo to nie mieli aparatu zeby podpiac i przetestowac czy w ogole dziala wiec do konca nie wiedzialem. Poza tym nie podoba mi sie tego typu rozwiazanie ze kupilem kiedys router ktory niestety nie dzialal. Potwierdzili to w sklepie i dali mi inne pudlo, tylko co z tego? Na drugi dzien zwrocony egzemparz uszkodzony znalazl sie znow na polce sklepowej! (wiem bo pamietam jak naklejki byly nadrewane i mial wgniecenie na kartonie w rogu. A to juz jest nieladnie z ich strony. Zwlaszcza ze router za 599!
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Tzn może inaczej - zadowoleni byśmy byli jakbyśmy kupili gdzie indziej bo było kilka setek taniej
    juz wiesz gdzie nie kupowac nastepnym razem ;-) a powaznie to troche szkoda tych kilku setek.. mnie brakuje trzy do 85/1.8

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Na drugi dzien zwrocony egzemparz uszkodzony znalazl sie znow na polce sklepowej! (wiem bo pamietam jak naklejki byly nadrewane i mial wgniecenie na kartonie w rogu. A to juz jest nieladnie z ich strony. Zwlaszcza ze router za 599!
    nie wiem czy mija sie to z prawda czy wrecz przeciwnie ale kiedys bylo glosno o praktykach stosowanych w MM. uszkodzone, zwracane itp itd urzadzenia jakos oznaczali na wystawkach (kilent nie wiedzial o co chodzi lub nawet nie zwracal uwagi na jakas mala kropke..) i dostawali premie za opchniecie takiego sprzetu.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

A ja sie zastanawiam co Cie podkusilo aby kupic Fujitsu-Siemens. Na wlasne zyczenie zafundowales sobie klopoty

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    A ja sie zastanawiam co Cie podkusilo aby kupic Fujitsu-Siemens. Na wlasne zyczenie zafundowales sobie klopoty
    Gdyby to było dla mnie to ja bym wiedział co i przede wszystkim gdzie kupić.
    Ale ,założenie narzeczonej było tanio i dobrze (tak się nie da każdy wie).
    Co najgorsze wszystko na już albo wczoraj nie chce zostać bez kompa.
    Więc wybrałem dobrą (przyzwoitą) specyfikację w FS i miało być ok.
    jeszcze najlepsze jest to że ja tego nie odbierałem ze sklepu bo od razu bym wiedział ile to jest warte (może nie do końca) bo w hałaśliwym sklepie mógłbym wszystkiego nie wyczaić.
    Stąd wziął się problem.
    Ja od razu mówiłem Toshiba - ale będzie nieco drożej na co Kobietka, że to tylko laptop iże ten też będzie ok8) .
    Chciała na miała na miejscu, niedrogo - może następnym razem posłucha??:
    tak czy siak ja nie pójdę drugim razem na taki układ bo to ja zdzieram później tenisówki
    Jeszcze jedno - gdybym to ja odbierał to bym dopytał czy mogę odnieść jak będzie beee.
    Jakby powiedział, że nie to bym tam pół dnia siedział .
    Poza tym dla siebie kupiłbym przez net tanie i lepiej.
    No ale jest jak jest już tego zmienić się nie da.
    pozdrawiam i dzięki za każde info, które i tak wiele nie wniosło - jedynie mnie utwierdziło w jakim to kraju żyjemy.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 01-03-2007 o 01:06
    5D + L

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zamieniłem więc na Toshibę A100-071 - nieco gorsza od A100-467 o której myślałem ale za to od reki i nieco taniej - więc tak dużo dokładać nie musieliśmy.
    W sumie niewielkie roznice, tylko procesor i taktowanie pamieci (A100-467 ma firmowe 2x512 533MHz ale obsluguje 667MHz, A100-071 z tego co widze obsluguje max 533).
    Aha na wlasnym przykladzie szczerze radze zmienic firmowy RAM na mocniejszy zestaw np 2x KINGSTON SODIMM DDR2 1024MB 533MHz CL4

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Notebooka Fujitsu-Siemens.
    Okazało się, iż sprzęt jest hałaśliwy, tzn jego chłodzenie (wentylator)...
    Dodam ze to jakis standard w Fujitsu :-( - wlasnie kilka dni temu zawiozlem takiego do serwisu z tym samym. Wysylaja do W-wy i maja wymienic wentylator - czas 1,5 tygodnia. Jest na gwarancji.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów