Strona 352 z 425 PierwszyPierwszy ... 252302342350351352353354362402 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 511 do 3 520 z 4242

Wątek: Dowcipy nie o fotografii

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RyszardSwiderski Zobacz posta
    Domyślam się, że chodzi o to, że trochę dobijające jest to, że taki początkujący koleś z gimnazjum, który nie wie czym różni się czas otwarcia migawki od przysłony dostaje od rodziców 10k na sprzęt i myśli że od razu jest profesjonalnym fotografem. Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem - nie miałem takiego zamiaru, ale sam niejednokrotnie spotykałem się z mailami treści: "hej, też chcę fotografować, co poleciłbyś na dobry początek tak za 6-7 tys. zł..."
    ale co w tym złego (śmiesznego?) że ktoś zaczyna się uczyć fotografii od pełnej klatki i dobrego szkła?
    no ale to już jest temat na inną rozmowę...

Coś już napisał Awatar RyszardSwiderski
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Może bardziej chodziło nam o to, że sprzęt na który np. ja musiałem zbierać jakiś czas (ponad rok), to ktoś ma od ręki i prawdę mówiąc nie jest na początku w stanie wykorzystać nawet 5% możliwości tego sprzętu. Może trochę zrzędzę... Proponuję zakończyć ten temat.
    40D, 50 f/1.8 II, 17-50 f/2.8, 70-200 f/4L, 8 f/3.5, 580EX II

Bywalec
    Miasto
    Racibórz-Schoonhoven

Domyślnie

Strach mieć stłuczkę, taniej wyjdzie kupić nowe:
    http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=653097931
    fotografia
    akwarystyka

Coś już napisał
    Miasto
    Brzozów

Domyślnie

Jaki narząd u Kobiety jest najsilniejszy??? Usta ...bo nawet Konia pociągną....

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski
    Na świat spoglądam przez armatę...

Coś już napisał Awatar Papier
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie wiem czy bylo. Mam nadzieje ze nie - prawie poplakalem sie ze smiechu

http://www.youtube.com/watch?v=by_wIcIG6cs

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Żył sobie pewien człowiek, który ciężko pracował przez całe swoje życie, oszczędzał wszystkie swoje pieniądze, a przy tym był wielkim sknerą.
    Krótko przed swoją śmiercią, powiedział do swojej żony: "Kiedy umrę, chcę żebyś wszystkie moje pieniądze włożyła razem ze mną do trumny. Chcę zabrać moje pieniądze ze sobą na drugi świat."
    Tak wiec zmusił swoją żonę, żeby mu obiecała, że spełni jego prośbę po jego śmierci.
    No i zmarł.
    Leżał w trumnie, jego żona siedziała obok ubrana na czarno, a obok niej siedziała jej przyjaciółka. Po skończonej ceremonii, tuż przed zamknięciem trumny, żona powiedziała, żeby chwilkę zaczekać. Podeszła do trumny i włożyła do niej małą metalową kasetkę, którą przyniosła ze sobą.
    Wtedy jej przyjaciółka powiedziała:"Dziewczyno, wiem, że nie jesteś na tyle głupia, żeby włożyć wszystkie te pieniądze razem z twoim mężem do trumny."
    Lojalna żona odpowiedziała:"Posłuchaj, jestem chrześcijanką, nie mogę cofnąć swojego słowa. Obiecałam mężowi, że włożę pieniądze do trumny."
    Przyjaciółka zapytała zdziwiona:" Czy chcesz mi powiedzieć, że rzeczywiście włożyłaś wszystkie pieniądze do trumny?"
    "Oczywiście, że tak", powiedziała żona, "zebrałam wszystkie pieniądze, wpłaciłam na swoje konto i wypisałam mu czek. Jeśli go zrealizuje, wtedy będzie mógł wydać wszystkie swoje pieniądze."

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Alledrogo

"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie Niby sofa...

Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie Trochę jedzonka

Witam.

W puszce - http://www.oddee.com/item_96711.aspx.

Z czekolady - http://www.oddee.com/item_96714.aspx.

Nie jedzenie, ale ciekawe - rzeczy inspirowane bekonem - http://www.oddee.com/item_96679.aspx.
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Strona 352 z 425 PierwszyPierwszy ... 252302342350351352353354362402 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów