Strona 214 z 425 PierwszyPierwszy ... 114164204212213214215216224264314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 131 do 2 140 z 4242

Wątek: Dowcipy nie o fotografii

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

a mnie śmieszy. ale to może dlatego, że trochę starszy niż Ty jestem
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Gość ma miszcza iczek! Masz dużo takich znajomych?

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Historia z morałem

Byłem szczęśliwy. Byłem tak szczęśliwy jak tylko mógłbym to sobie wyobrazić. Z moją dziewczyną spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliśmy się wziąść ślub. Moi rodzice byli naprawdę zachwyceni i pomagali nam we wszystkich przygotowaniach do naszego wspólnego życia, przyjaciele cieszyli się razem ze mną a moja dziewczyna... była jak spełnienie moich najśmielszych marzeń. Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek... jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej młodego,pięknego ciała. Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała się po coś tak, że nawet nie przyglądając się,miałem przyjemny widok na jej majteczki. To nie mógł być przypadek. Nigdy nie zachowywała się tak kiedy w pobliżu był ktoś jeszcze. Któregoś dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwoniła do mnie i poprosiła abym po drodze do domu wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia. Kiedy przyjechałem była sama w domu. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie będę żonaty,ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mną tylko ten jeden raz, zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę jej miłość i wierność póki śmierć nas nie rozłączy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jedeneg o słowa. Powiedziała "Idę do góry, do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie,nie będę czekać długo" Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach kusząco poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu. Mój przyszły teść stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach uściskał mówiąc "Jesteśmy tacy szczęśliwi, że przeszedłeś naszą małą próbę. Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!"

Morał: Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Szczyt bezczelnosci: zaglosowac na PIS i wyjechac do UK

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Szczyt bezczelnosci: zaglosowac na PIS i wyjechac do UK
    Tak, bo teraz rzad jest w kraju a narod na uchodzctwie
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Zbliża się lato i czas urlopów: http://www.allegrofun.pl/item-3i166818182.html
    A to coś z innej beczki: http://www.allegrofun.pl/item-3i165124942.html
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Coś już napisał Awatar Danon
    Miasto
    Łódź
    Ostatnio edytowane przez Danon ; 19-04-2007 o 08:50

Strona 214 z 425 PierwszyPierwszy ... 114164204212213214215216224264314 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów