Mnie najbardziej dziwi fakt że zdarzają się tacy ludzie którzy kompletnie są oderwani od rzeczywistego świata i wierzą że mają jakieś szanse. Bo sam fakt że zdarzają się prawdziwki, czyli oryginalni inaczej, to już chyba nikogo nie dziwi.
Coś z innej beczki:
Pani w szkole pyta dzieci:
-Czym się zajmują wasi rodzice i jak się przedstawia w związku z tym wasza sytuacja finansowa?
Pierwsza zgłosiła się Małgosia.
- Moja mama jest prostytutką i mamy naprawdę dużo pieniążków.
Wstaje Krzysio.
- Mój tata jest policjantem z drogówki i też niczego nam nie brakuje.
Na końcu zgłasza się Jasio.
- Mój stary jest kierowcą TIRa, i gdyby nie te k**wy i psy to też byśmy mieli dużo kasy.
wymarzony fullfrejm z jasnym słoikiem, reszta bez znaczenia
wiecie kogo mi to przypomina, ten kandydat z bialego? taki wczesny lepper ;-) jeszcze premierem kiedys bedzie :-) albo nawet prezydentem - jesli tylko zechce![]()
Też motoryzacyjne:
http://www.speedbandits.dk/
Metus, Czacha, Tomasz, jesli nie bedzie wam mozna pic i sie walac to poludnie polski was chetnie zaprasza, my tutaj tez mamy elektryzacje, ba nawet nam pare lat temu internet dla lepszego kontaktu ze swiatem podpieli, co prawda pije u nas mlodziez pali papierosy i sie narkotyzuje, ale mysle ze w naszym azylu bedzie wam lepiej niz w ciemnogrodzie pana bezrobotnego kierowcy ktory z urzedem mial tyle wspolnego ile przez szczote i podloge udalo mu sie wsiaknac. Nie mowice hop, ten kononowicz jeszcze wygra, u nas jest moda na takich![]()
![]()
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
No wypas. Lars Ulrich czy Dave Lombardo do przy nim miękasy.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
niezly niezly. podobalo mi sie.
nie jestem w temacie tego watka, przeczytalem 1 i ostatnia strone,historie kandydata z podlasia znam na pamiec, wiec postanowilem podrzucic kilka dowciapow, nie wiem czy byly czy nie, ale napewno teraz beda :P
Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
-"Ładnie wyglądam"?
A co mówi facet po wyjściu z łazienki?
-"Na razie tam nie wchodź".
----------------------------------------
Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać dietę?
Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy co jest w łóżku i idzie do lodówki.
Wykład z zoologii. Jak zwykle w pierwszych rzędach panie w ostatnich panowie. Profesor wygłasza tezę:
- Szanowni państwo, należy bowiem zauważyć, iż byk może mieć do 50 stosunków dziennie.
Z pierwszych rzędów unosi się ręka:
- Czy mógłby Pan profesor powtórzyć tak, by ostatnie rzędy słyszały?
Profesor powtarza. Z ostatnich rzędów podnosi się ręka:
- Panie profesorze, a te 50 razy to z jedną krową czy z wieloma?
- Oczywiście, że z wieloma!
Z ostatnich rzędów podnosi się ręka:
- Czy mógłby pan profesor powtórzyć tak, by pierwsze rzędy zrozumiały?
Kochanie, jak ci smakował obiad, który dziś ugotowałam?
Dlaczego ty stale dążysz do kłótni?!
To narazie tyle, mam nadzieje ze nie byly, nie zaklocilem 'spokoju' watka, i odgarnely przedwyborcza atmosfere z przed monitora 8)
nie wiem czy bylo ale dam
Kawał robiący furorę w Anglii i Irlandii :
- Czym różni się Polak od E.T.?
- E.T. mówi po angielsku, ma rower i chce do domu.
i to tez
Link !!!
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....