Strona 124 z 425 PierwszyPierwszy ... 2474114122123124125126134174224 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 231 do 1 240 z 4242

Wątek: Dowcipy nie o fotografii

Uzależniony Awatar Silent Planet
    Miasto
    Poznań / tu nie ma plenerów CB

Domyślnie

No, to już wiemy jaki temat wyprze dowcipy o Chucku...
    EOS is SILENCE
    "Enjoy the silence."
    ---
    Wróciłem...!
    analog & digital / black & white / calm & easy...

Dopiero zaczyna Awatar Senny
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Motocyklista jadący z prękością 230 km/h zobaczył przed sobą małego wróbelka na wysokości twarzy.
    Jak mógł starał się go ominąć, ale przy tej prędkości nic się nie dało zrobić.
    Uderzony ptak przekoziołkował i upadł na asfalt.
    Motocyklista, mając wyrzuty sumienia, zatrzymał się i wrócił po ptaka.
    Ponieważ wyglądało na to, że wróbelek żyje, zabrał go z afaltu.
    W domu umieścił go w klatce, włożył do niej trochę jakiegoś pożywienia i wodę w miseczce.
    Rano wróbelek ocknął się. Popatrzył na wodę, popatrzył na jedzenie, popatrzył na pręty klatki przed sobą i mówi:
    - O ku**a! Zabiłem motocyklistę!
    wymarzony fullfrejm z jasnym słoikiem, reszta bez znaczenia

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Nowa wersja starego dowcipu :

Miałem cholerne szczęście! Ostatnio jechałem do Lublina, a że się spieszyłem, to dałem ognia w moim Volvo. Jadę ok. 170 i patrzę, a z naprzeciwka, zza ciężarówki wyłania się debil w "maluszku" i próbuje ją wyprzedzić. Kretyn cholerny! Zjechałem na pobocze przy szybkości 170 km/h. Zahaczyłem trochę o rów i wpadłem w poślizg. Gdyby nie Track Kontrol i ABS, to wpierniczyłbym się przy tej prędkości w drzewo albo w "maluszka", a wtedy nie wiem, czy uszedłbym z życiem. Zdarzają mi się niebezpieczne sytuacje, ale coś takiego mi się jeszcze nie przydarzyło. Zdążyłem jeszcze kątem oka zauważyć przerażoną minę bezmózgowca w tym cholernym "maluchu". Może podzielicie się podobnymi przygodami z trasy?
    Zachęcam.
    Pozdrawiam!
    Cudem uratowany

Jadę sobie moim "kaszlem", tak z 90 km/h. Jedzie jakaś ciężarówka. No to ja patrzę na lewy pas - jest OK, jakieś 500 m wolnego od nadjeżdżającego volvo, więc wyprzedzam. Idzie mi całkiem nieźle (mam już ok. 100 km/h), ale widzę, że chyba źle oceniłem prędkość tego debila w volvo, bo on, idiota, zapierdziela na pewno ze 170 km/h. Skąd się miałem spodziewać, że na zwykłej drodze szerokości 7.5 m, bez utwardzonych poboczy i z drzewami za rowem, przy normalnym ruchu, jakiś bezmózgowiec będzie urządzał sobie popisy jak na torze Formuły 1? Oczywiście na cokolwiek było już za późno - przytuliłem się do trucka, a ten idiota w volvo jechał tak szybko, że nawet nie zmieścił się w "czarnym" i zwiedził pobocze. Naprawdę żałuję, że się tym razem nie zabił, bo kiedy indziej to może też zabić niewinnych świadków.
    Kapelusz

Jadę sobie moją ciężarówką, z przodu widzę kawał pustej drogi. Z tyłu facet w kucki mnie wyprzedza, myślę sobie - dam mu fory, bo pozycją jest strudzony. A tu jak nie wyskoczył jakiś palant z przeciwka...
    Pozdrawiam
    TIR

Stoję za krzakiem głogu z radarem w ręku, a tu wjeżdża roztelepana ciężarówka. "Maluch" zaczyna ją wyprzedzać na ciągłej a z drugiej strony wyskakuje volvo z prędkością światła. Niestety, zanim znalazłem odpowiedni paragraf, który pojazd należy zatrzymać w pierwszej kolejności, wszystkie 3 zniknęły z pola widzenia - przez co Skarb Państwa stracił kilkaset złotych...
    Policjant

Lecę sobie samolotem nad trasą Warszawa - Lublin, patrzę w dół, a tam policjant za krzakami szarpie się z radarem, kierowca ciężarówki próbuje puścić "maluszka", a z przeciwka mknie, dużo przekraczając prędkość, Volvo.
    Radek

Jadę swoim motorkiem 280 km/h, z przodu człapie jakiś gostek w Volvo, z przeciwka ciężarówka - chyba stoi. No to daję w ogień. Nagle wyłania się "maluch". Mówię sobie - koniec ze mną... puszczam kierownicę... a tu nagle gostek w Volvo - równy gość - ustępuje mi drogi i zjeżdża na pobocze, na trawkę... Więc ja w manetkę, całe szczęście miałem ASR! Uratował mi życie, z drugiej strony jednak - dlaczego jeździcie tak wolno? Przez takich wolnojazdów później są wypadki! A ja i tak wam nie dam swojej nerki!
    Motocyklista

Łykam sobie po pracy żura w rowie, patrzę, a tu z jednej strony jakaś ciężarówka, którą próbuje wyprzedzić jakiś "kaszel", podlatuje bliżej, a że się nie zmieścił na drodze, więc wjeżdża na rów... (na mój rów!!!) i po nogach mi przejeżdża, p... jeden, jak go ku... dorwę, to nogi z d... powyrywam - niech no tylko poczeka, aż z gipsu wylezę!
    Rolnik

Lecę sobie UFO na podświetlnej, patrzę w dół, a tam jeden gostek na prehistorycznym sprzęcie bez UFO-esu daje 170 km/h. Wpadłby do rowu, ale pomogłem mu swoim polem magnetycznym i jakoś wyciągnąłem go z opresji. Później ten drugi, co go mykał, ledwo przeszedł, a chłopu w rowie też się udało. Ludzie!!! Nie możemy wszystkim ciągle pomagać! Czy wy wiecie, ile takich zacofanych planet mamy pod opieką?

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

ale sie usmialem, czytajac ten watek (nie wiem dlaczego dopiero wczoraj tu zajrzalem). dorzuce taki dowcip:

rozmawiaja dwaj zonaci faceci. jeden mowi:
    -ty, ja ze swoja stara zaczynam sie bzykac w druga dziurke
    odpowiedz:
    -no co ty, jeszcze w ciaze zajdzie
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

kultura naszych pilkarzy kadrowiczow.

Cytat dnia

Po jednym z pierwszych treningów Leo Beenhakker zapytał mnie, który z graczy ma pseudonim "K...a". I dlaczego koledzy ciągle wołają na niego podczas treningu i czego od niego chcą - menedżer reprezentacji Jaan de Zeeuw.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    kultura naszych pilkarzy kadrowiczow....
    Oj, nie tylko kadrowiczów....
    Spotykam się z opiniami, że na Świecie jesteśmy identyfikowani jako Polacy przez słowa "k...a" i "na zdrowie"
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Z Sejmu nadeszły dwie wiadomości.
    Jedna zła , druga dobra.
    Ta zła - u trzech posłów stwierdzono pryszczycę.
    Ta dobra - trzeba wybić całe stado

Coś już napisał Awatar panek

Domyślnie

troche nie cenzuralny
    Pani w szkole zadała dzieciom prace domową, by opisali co nowego powstało w ich okolicy.
    Następnego dnia nauczycielka pyta dzieci z pracy domowej. Najpierw pyta Małogosie, co w jej okolicy niedawno wybudowano. Na to Małgosia, że sklep spożywczy.
    Następnie pyta Stasia, on na to, że sklep z farbami.
    W końcu pyta Jasia, co w jego okolicy wybudowano, Jaś na to, że burdel.
    Nagle zbulwersowane dziewczynki zaczęły piszczeć i wybiegać z klasy, a Jaś do nich zaczął krzyczeć: "gdzie ku*wy?! Dopiero co fundamenty postawili!!!" :P
    W planach : 350D + Kit +grip + 50mm

Strona 124 z 425 PierwszyPierwszy ... 2474114122123124125126134174224 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów