Strona 42 z 425 PierwszyPierwszy ... 3240414243445292142 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 4242

Wątek: Dowcipy nie o fotografii

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick
    co robi cyganka co tydzień ?

odwraca majtki na lewą stronę, żeby robaki mogły się wyrzygać
    IMHO raczej wstrętny 'dowcip". I to nie ze wzgledu na robaki i ich zachowanie...
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    IMHO raczej wstrętny 'dowcip". I to nie ze wzgledu na robaki i ich zachowanie...
    Popieram, lekkie przegięcie.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01
    Popieram, lekkie przegięcie.
    Był jeszcze jeden z tej serii

Przychodzi Rumunka do lekarza zrobić badania.
    Lekarz jej mówi, że ma przyjść jutro bo będzie musiała oddać krew, mocz i kał do analizy.
    A ona na to, że jak może to już dzisiaj zostawi majtki

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Wypas...tego nie znałem
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Niestety polityczne ...ale za to jakie smieszne

Bywalec Awatar pejot
    Miasto
    B-stok

Domyślnie

Płonący wieżowiec. Ogólna panika, ludzie krzyczą, biegają w tą i spowrotem, chaos nieopisany. Przyjechała straż pożarna, a na górze, na 12 piętrze wre spór, kto ma skakać pierwszy. Szybko zgodnie ustalili, że najpierw ratują dzieci- więc skaczą dzieciaki. Sruuu, poleciał jden bachor, za nim drugi. OK, teraz kobiety- poleciały. Straż tylko na dole stoi z materacem, i łapią nieszczęśników. Na samym końcu został murzyn- stanął na krawędzi, wzbił się do lotu, leci, a strażacy na dole odsuwają materac. Murzyn srrru, i o ziemię. Brygadzista chwyta za megafon: "Eeeeeej, ale spalonych to nie rzucajcie...."

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Poznał chłopak dziewczynę. Po kilku spotkaniach ona zdecydowała się zaprosić chłopaka na obiad niedzielny do rodziny. W związku z tym, że chłopak pochodził z biednej rodziny i nie miał za wiele kasy, nie wiedział za bardzo w co ma się ubrać i co zrobić żeby dobrze się zaprezentować. Po chwili zastanowienia wpadł na genialny pomysł. Przypomniał sobie, że ma w szopie starego Junaka, więc w połączeniu ze starymi dżinsami i kurtką skórzaną będzie git. Poszedł do szopy, odgarnął całe to siano, którym pojazd był przykryty i... zamarł. Junak był cały zardzewiały. Już prawie się załamał, gdy wpadł na genialny pomysł. Wysmaruje go wazeliną... Jak pomyślał tak zrobił, junak świecił się jak psu jaja. W niedziele pojechał do dziewczyny, ona czekała na
    niego przed wejściem i mówi:
    - Słuchaj Kaziu, pamiętaj o jednej rzeczy, po zjedzeniu obiadu nie wolno Ci się odzywać. Kto pierwszy to zrobi, ten myje wszystkie gary... No taka jest u nas tradycja.
    Kaziu myśli: "niech będzie, no problemo, chyba ich porypało, jeżeli myślą, że ja, gość, będę mył te gary".
    Weszli do domu, kwiatuszki dla mamusi, dzień dobry, witamy itp. Obiad minął bez problemu, wszystkim smakowało, skończyli jeść i... cisza, nikt się nie odzywa. Ojciec myśli: "co ja się będę odzywał, robiłem na nockę, a teraz miałbym te gary myć. Nigdy w życiu, siedzę cicho". Matka myśli: "nom chyba ich poczesało, jeśli myślą, że się odezwę. Cały dzień gotowałam, a teraz miałabym zmywać. A tam ta patelnia jest tak urypana... Nie ma mowy siedzę cicho". Dziewczyna myśli: "Żeby tylko Kazik się nie odezwał..." Kazik myśli: "Porąbani, przyszedłem w gości i myślą, że będę gary mył???"
    Minęła godzina i cisza. Kazik się wkurzył, wziął swoją dziewczynę, położył na stole, zdjął majtki i zerżnął.
    Ojciec myśli: "a co mnie to obchodzi, pewnie dyma ją codziennie, ja się tych garów nie chyce".
    Matka myśli: "w dupie to mam. Jak pomyśle o tej patelni, to mi się słabo robi".
    Mija dwie godziny i cisza. Kazik się w****ił, wziął matkę, położył na stół i ją zerżnął.
    Ojciec myśli: "!#$% mać, przegiął pałę, ale ja to mam w dupie. Całą noc harowałem, a teraz będę garnki mył?"
    Dziewczyna myśli: "Grunt, żeby się tylko Kazik nie odezwał".
    Mijają trzy godziny i cisza ale... zaczął padać deszcz... Kazik podbiega do okna, patrzy a tam całą wazelinę zmyło mu z Junaka. Załamany myśli:
    "Huk, odezwę się."
    - Czy macie może wazelinę???
    A ojciec na to:
    - To ja już może umyję te garnki...

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

Nemo nie mam pytań
    Ostatnio edytowane przez SenK ; 29-03-2006 o 22:56

Bywalec
    Miasto
    wrocław / łódź

Domyślnie

http://videosift.com/story.php?id=793 i niech mi ktoś powie że społeczeńswo USA wie o co chodzi z polityce zagranicznej ich kraju....

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Niech żyje demokracja!
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Strona 42 z 425 PierwszyPierwszy ... 3240414243445292142 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów