Bo Agnieszka ma pewnie z 10 lat. Na swojej stronie zamieściła różne POKEMONY...:-DZamieszczone przez minek
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
www.pilaczynski.net
Juz sie wyjasnilo dlaczego takie gowna kupuja! Email "do pracy" jest na domenie gm.com. Czyli pracodawca im wciska ten szajs. (Albo raczej dostaja solidne znizki). Stad tyle zlomu w ich rodzinie...Zamieszczone przez Przemoc
To zaden fake. Czlowiek istnieje. Jeden faciorek pisal u mnie prace magisterska z zakresu pozamedycznych modyfikacji ciala - m.in. i o tym faciorku-kocie.Zamieszczone przez Zielony
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Nawet te dwa ostatnie jakies takie nie teges..Zamieszczone przez djtermoz
W srodku wygladaja dosc tandetnie.
Btw moj Ojciec ostatnio zapałał checią wymiany bajeriszenmotorenwerke 5 na cos nowszego. Padło na Ch. 300c. Dostał go na 2 dni do testu. OMG nie wiedziałem, że w aucie tej klasy moze być tak byle jakie wykonanie i spasowanie detali.Z wierzchu złoto a pod spodem... szkoda gadać
![]()
no i tax:
Mały Jasio ogląda z wielkim zainteresowaniem swojego siusiaka.
- Mamo, czy to mój mózg?
- Nie synku, jeszcze nie....
Po meczu z Polską bramkarz drużyny Kolumbii wraca do domu. Żona z kuchni spokojnie pyta:
- No, ile przegraliście?
- Wygraliśmy 2:1!
- Taaa, akurat... Może jeszcze gola strzeliłeś?
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 25-06-2006 o 12:27
Poszedł facet do lekarza.
- Panie doktorze, strasznie bolą mnie bimbole.
- Niech się pan rozbierze, obejrzymy
- Hmmm... Nie wiem co to może być, trzeba będzie zrobić badanie krwi i moczu. Ma pan tu skierowanie do laboratorium, przyjdzie pan pojutrze z wynikami badania.
Facet poszedł do tego laboratorium, zrobił badania, odebrał wyniki.
Następnego dnia siedzi z kumplem w barze i opowiada mu jak go te bimbole bolą i że jutro idzie do lekarza z wynikami.
Kumpel - jako że kiedyś troche się interesował medycyną - mówi:- Słuchaj, ja się na tym trochę znam, pokaż mi te wyniki z laboratorium, ja ci już dzisiaj powiem co ci jest.
Obejrzał uważnie te karteluszki z laboratorium. - Uuuuu, stary, przejebane masz... Zobacz co ci tu napisali.
- ?
- AB.
- Co to znaczy?
- Amputować Bimbole... Ale to jeszcze nie koniec złych wieści, patrz, tu dalej jest napisane Rh+.
- Czyli?
- Razem z .....
EOS 350D, EFS 18-55 II, 420EX , 512MB high sped, Sto-Fen Omni-Bounce
domin@gdz.pl
Zamieszczone przez dominpok
Cool![]()
![]()
![]()
5D + L