ja nie znam.. ale zakladam, ze powinienemZamieszczone przez Tomasz Golinski
?!
ja nie znam.. ale zakladam, ze powinienemZamieszczone przez Tomasz Golinski
?!
no to przy najblizszej okazji (po sesji) chetnie obejrze.. probowalem sciagnac przez aresa ale w kategorii "film" wyskakuja mi słowa zaczynajace sie od "Britney Speres movie.." a reszty juz tu nie przytocze
.. trzeba z innego zrodla sciagnac
.. dzieki Tomku :smile:
HoHoZamieszczone przez Tomasz Golinski
To juz klasyka :grin: Z tej samej beczki polecam Lock, Stock and Two Smoking Barrels
![]()
Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzakow wyskakuje wilk - stary
zboczeniec i sie drze:
- HA HA KAPTURKU, Nareszcie cie pocaluje tam, gdzie jeszcze nikt cie nie
calowal !
Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mowi:
- Chyba, ****a, w koszyk...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szy
Motto dnia:
- Co robisz?
- Nic, w pracy jestem...
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 23-05-2006 o 19:45
60 km/h the best![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Pierwszy post na forum poświęconym fotografii w topiku z kawałami... Mały obciach, ale cóż, merytoryczne tematy wolę czytać.
Poranek. Przedział pociągu kolei transsyberyjskiej. Vis-a-vis siebie siedzi dwóch nieznajomych pasażerów. Patrzą przez okno na mijane bezkresne połacie zaśnieżonej tundry. Mijają godziny. Za szybą śnieg i śnieg i od czasu do czasu jakaś zapomniana przez boga wioseczka. Koła pociągu monotonnie stukają o podkłady. Nadchodzi wieczór. Obaj mężczyźni wyciągają z plecaków kromki ze smalcem i wódkę. Konsumują. Na zewnątrz zapada, wypełniona wyciem wilków, syberyjska noc. Mężczyźni zasypiają oparci o zaszronione szyby… Następny dzień mija równie monotonnie. Śnieg, wódka, kiełbasa i jednostajne „stuktuktukstuktuktuk”, aż do zapadnięcia zmroku. Trzeciego dnia jeden z mężczyzn chrząka i zwraca się nieśmiało do współpasażera:
- Nuuu… A niedwiedia ty jebał?
- Niet… a pacziemu ty spraszywajesz?
- Aaaa… tolka dla padtrimania razgawora….
Ostatnio edytowane przez pyciu ; 24-05-2006 o 15:43
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto