Zamieszczone przez Bigmar
A tu to ostatnie to screenshot z "Oszukac przeznaczenie 2"jak policjant oberwal belka w pyszczek.
Zamieszczone przez Bigmar
A tu to ostatnie to screenshot z "Oszukac przeznaczenie 2"jak policjant oberwal belka w pyszczek.
Przez deptak w jakimś kurorcie idzie sobie spacerkiem facet w średnim wieku. Nagle słyszy :
- Piękny panie, mój brylantowy. Daj swoją dłoń i sto złotych a biedna Cyganka prawdę Ci powie. I przeszłość i przyszłość Ci powie.
" A co mi tam, na wczasach jestem. Może powie coś ciekawego" - myśli nasz delikwent i wyciąga kasę.
Cyganka skwapliwie chowa pod faldy sukienki banknot, łapie jego rękę, przygląda się przez chwilę i mówi :
- Oj samotny panicz, samiuteńki jak palec...
- A po czym poznałaś Cyganko ? - pyta facet - Po liniach na dłoni ?
- Nie, ma pan spermę zaschniętą między palcami.
![]()
PrzekrecilesZamieszczone przez stdanielo
Powinno byc opera.com
![]()
...
Jasio przychodzi do domu po szkole i skarży się mamie:
- Pan policjant, co stoi na rogu, powiedział, że mi nogi z **** powyrywa!
- To jest niemożliwe - mówi mama. Policjanci są po to by cię chronić.
Pokaż mi go to wyjaśnimy sprawę.
Idą na róg, policjant stoi.
Mama pokazuje na Jasia:
- Czy to prawda, że groził pan mojemu synowi, że mu Pan powyrywa nogi z
****?!
- Pani! Zabierz pani stąd tego gnoja, bo mu nogi z **** powyrywam!
Już czwarty dzień z rzędu przyprowadza mi swoją suczkę jamniczkę i chce,
żebym ją pokrył, bo marzy o tym, by mieć psa policyjnego!!!
w tvn w faktach pokazali kilka filmikow o berlusconim, postanowilem odszukac
http://video.google.com/videoplay?do...usconi&pl=true
oraz
http://video.google.com/videoplay?do...usconi&pl=true
Żenada, a my narzekamy na bliźniaków :-)
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Pociagiem, w jednym przedziale jadą: Chińczyk, Amerykanin, Niemiec, i Turek.
Jazda do **** pociąg się wlecze, w pewnym momencie Amerikano wstaje i wywala plik banknotów przez okno mówiąc "U nas tego dużo mamy", po chwili wstaje Chińczyk i wywala worek ryżu mówiąc to samo co Amerykanin.
Niemiec tak siedzi duma, duma, duma... w pewnym momencie Turek sie odzywa -> "Nawet o tym q... nie myśl ! "
taaaaa... Fed, Zorka 5, Zuch Digital, Smena 16:9ha!
Podczas podrozy autobusem , w tloku i scisku jeden z pasazerow caly czas powtarzal glosno " o ku.w.a". Stojacy najblizej pasazerowie wielokrotnie zwracali mu uwage by przestal ale to nie pomagalo.Wreszcie kierowca zatrzymal autobus i przecisnal sie do tylu , mowiac:"jezeli natychmiast pan nie przestanie - to bedzie pan musial opuscic autobus". Na to pasazer przysunal sie do kierowcy cos mu szepnal na ucho , a kierowca na to "O KU..w.a" i powiedzial na glos " temu panu zona wczoraj urodzila blizniaki " a caly autobus "BRAWO, SUPER" a kierowca na to " i nazwlala je lech i jaroslaw" , a caly autobus "O K>U>W>A>"
polecam...
www.basniowyswiat.za.pl
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Zawartość może i ciekawa, ale ta ilość reklam... :neutral:Zamieszczone przez thorin
Tacowe:
Rozmawiają dwie przyjaciółki:
- Szef dał mi podwyżkę, kiedy dowiedział się, że swojemu synowi dałam jego imię!
- Mi także dał podwyżkę, kiedy swojemu synowi nie dałam jego nazwiska.