jesli bylo to sory bo nie sledzilem tego tematu ale uslyszalem ostatnio kawal i mysle ze warto:
Kiedy kobieta mysli najintensywniej?
podczas seksu. A dlaczego?
bo jest podłączona do mózgu![]()
Canon 500D + Sigma + revuenon + Falcon 8mm
Wielokrotnie czytałem tu, że jesteście skłonni oddać nerkę za jakieś akcesorium fotograficzne. Jest to coraz łatwiejsze.
Dla mnie to nie śmieszne wogóle, raczej przerażająco smutne. Ale wrzucam tu, bo nigdzie indziej nie pasuje.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Raczej dla jaj, bo nie ma czegoś takiego jak "Sordis Bank". Znając jednak branżę reklamową, to mogło powstać jako tzw. "ghost" - spot przeznaczony tylko na konkurs, albo pomysł, który na koniec został zrealizowany w inny sposób.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
A ja uważam, że filmik doskonały.
Lepsze niż fundacja Nautilus
http://www.widelec.pl/widelec/1,1116...home_multiline
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
przypadkiem trafilem na ta stronke...czy smieszna - nie wiem.... napewno ciekawa.
http://www.salary-money.com/Bill-Gat...3710000000.php
5d, 5dmkII 580EXII S12-24 f4.5-5.6, C17-40 f4 L, C50 f1.4, C70-200 f4is, C100 f2.0 C300 f4is, C400 f4is DO,
C28-135is f3.5-5.6, tamrac expredition7, manfrotto 055x proB + 488RC2
Nie wiem czy było ale wpadłem pod stół jak to przeczytałem.
Zamieszczone przez Nonsensopedia
![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner