Strona 387 z 425 PierwszyPierwszy ... 287337377385386387388389397 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 861 do 3 870 z 4242

Wątek: Dowcipy nie o fotografii

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar korona-pl
    Miasto
    Kraków, PL

Domyślnie

Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki:
    - Na zdrowie, babciu!
    - Przecież zakaszlałam a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka.
    - Dla mnie to babcia mogła się i ch** jem zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!!

<ona> dzisiaj zaliczyłam pierwsze oficjalne wyrżnięcie du*ą na lodzie w tym sezonie
    <on> jako przeciętnemu facetowi dotarły do mnie cztery słowa z tego co napisałaś, a mianowicie: zaliczyć, rżnięcie, du*a, lód
    pozdrawiam
    Jacek

nie karmię troli...

Bywalec Awatar suluf
    Miasto
    > :Wieś

Domyślnie

Ja osobiście myślałem o takim pudełku które mogło by utrwalać obraz, co o tym myślicie ?
    Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Uzależniony Awatar trothlik
    Ostatnio edytowane przez trothlik ; 11-12-2010 o 00:28 Powód: Automerged Doublepost
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

a ja mam białe tło dziś za oknem
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    .... nie ten wątek
    Ostatnio edytowane przez enter ; 11-12-2010 o 15:49 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna Awatar TomiCan
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Leci sobie duży pasażerski samolot. Spokojnie, bez ciśnień, pogoda ładna. Nagle podlatuje do niego wojskowy F16, którego pilotowi straszliwie się nudzi i zaczyna wqrwiac pilota dużej maszyny. Przelatuje nad nim, pod nim,
    jakieś beczki, korkociągi w niebezpiecznej odległości itp. Przy czym cały czas szydzi z pilota samolotu pasażerskiego:
    - Czym ty latasz? Stodołą? Patrz na to gościu. Zrobisz tak? Nie zrobisz! Mam lepszy samolot i nie ma czegoś takiego co potrafisz ty i twoja maszyna, czego ja bym nie zrobił milion razy lepiej!
    Koleś w pasażerce coraz bardziej wnerwiony po którejś tam sugestii by się żołnierzyk odstosunkował w końcu proponuje:
    - Oki deltatangocharliecostam. Teraz wykonam taki myk, ale jak go nie powtórzysz - na dole stawiasz kolacje, panienki i na kadłubie swojego "odkurzacza" piszesz: JESTEM ZŁOMEM. Umowa?
    - Dawaj misiu. Nie ma takiej opcji żebyś wygrał wiec to Ty napiszesz to na swoim kadłubie i wódeczka, panienki itp na Twój koszt!
    - Uwaga zaczynam, to się nieco odsuń!
    Pilot F16 czeka. Mija pól minuty, pułap ten sam, prędkość ta sama, nic się nie zmienia. Mija minuta, dalej nic. W końcu pilot pasażerskiego odzywa się w słuchawce:
    - Dobra skończyłem.
    - A co to k.... miało niby być?!?
    - Byłem się odlać.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jak przerobić zmywarkę na odśnieżarkę?
    - Trzeba dać kobiecie łopatę.

[/URL]
    Ostatnio edytowane przez TomiCan ; 13-12-2010 o 09:09 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

adrian1115 - dobre
    5D mkI + C50/1.4 + C20-35 + C16-35 + C85/1.8 // Voigtlander Bessa R2a + Nokton 35/1.4 SC

Domyślnie

Miejski autobus.
    Nastolatek do kaszlącej staruszki:
    - Na zdrowie, babciu!
    - Przecież zakaszlałam, a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka.
    - Dla mnie to babcia mogła się i ch***m zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotruś Zobacz posta
    Miejski autobus.
    Nastolatek do kaszlącej staruszki:
    - Na zdrowie, babciu!
    - Przecież zakaszlałam, a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka.
    - Dla mnie to babcia mogła się i ch***m zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!
    !@#$%^& niedługo będzie post pod postem http://canon-board.info/showthread.p...620#post904620
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 387 z 425 PierwszyPierwszy ... 287337377385386387388389397 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów