Strona 353 z 425 PierwszyPierwszy ... 253303343351352353354355363403 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 521 do 3 530 z 4242

Wątek: Dowcipy nie o fotografii

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

"Mam talent" po rosyjsku.

http://www.youtube.com/watch?v=QQHr10qpVIo
    Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 16-06-2009 o 19:56 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Canon Board dla Neopokolenia
    http://amanda.macbre.net/s/canon-board.info
    .

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie Wykres roślinny ;)

Witam.

http://tinyurl.com/wykres

Ogólnie fajna strona, nie tylko dla matematyków.

I jeszcze komiks.

http://izismile.com/img/img2/2009062...ion_182_50.jpg
    Ostatnio edytowane przez bakulik ; 23-06-2009 o 15:24 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Prawie się popłakałem.
    http://www.allegro.pl/item667406529.html
    350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie Umiejętność czytania ze zrozumieniem

Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

to i ja coś dorzucę
    http://muzeumhumoru.onet.pl
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Bywalec Awatar GaGacek
    Miasto
    Kraków
    Are you brave enough?

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie Dziennik z Beskidów

Dziennik z Beskidów

12 sierpnia
    Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu, Boże jak tu pięknie. Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się śniegiem.

14 października
    Beskidy są najpiękniejszym miejscem na Ziemi! Wszystkie liście zmieniły kolor – tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. Jakie wspaniałe! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na świecie.

11 listopada
    Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może chcieć zabić coś tak wspaniałego jak, jak jeleń. Mam nadzieję, że wreszcie zacznie padać śnieg.

2 grudnia
    Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko byłe przykryte białą kołdrą. Widok jak pocztówki bożonarodzeniowej. Wyszliśmy na zewnątrz, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę podjazdową. Zrobiliśmy sobie świetną bitwę śnieżną ( wygrałem ) a potem przyjechał pług śnieżny i znowu musieliśmy odśnieżyć drogę dojazdową.
    Kocham Beskidy.

12 grudnia
    Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Pług znów powtórzył dowcip z drogą dojazdową.
    Po prostu kocham to miejsce.

19 grudnia
    Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nie przejezdną drogę dojazdową nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony odśnieżaniem. Pieprzony pług śnieżny.

22 grudnia
    Wesołych *******onych Świąt! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak kiedyś wpadnie mi w ręce ten s****ysyn od pługu śnieżnego... przysięgam – zabiję. Nie rozumiem dlaczego nie posypią drogi solą, żeby rozpuściła to cholerstwo.

27 grudnia
    Znowu to białe gówno napadało w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, z wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał pług. Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego gówna. Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia pięć centymetrów tej nocy.
    Możecie sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu?

28 grudnia
    Meteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesiąt pięć centymetrów tego białego cholerstwa. Teraz to nie odtaja nawet do lata. Pług śnieżny ugrzązł w zaspie a ten łajdak przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! Powiedziałem mu, że sześć już połamałem, kiedy odgarniałem to gówno z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatnią rozwaliłem o jego zakuty łeb.

4 stycznia
    Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić coś do jedzenia i kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi cholerny jeleń i całkiem go rozwalił. Narobił szkód na trzy tysiące. Powinni wystrzelać te pieprzone zwierzaki.
    Ze też myśliwi nie rozwalili wszystkich w sezonie.

3 maja
    Zawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał od tej pieprzonej soli, którą posypują drogi.

18 maja
    Przeprowadziłem się z powrotem nad morze. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś, kto ma odrobinę rozsądku, może mieszkać na jakimś zadupiu w Beskidach?
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Strona 353 z 425 PierwszyPierwszy ... 253303343351352353354355363403 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów