GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI
Tez myslalem ze jakims dobrym dowcipem poprawie sobie humor z ranca.
Frustratom politycznym mowimy NIE w tym watku.
Uslysze jakies nowe kawaly?
To ja napiszę kawał dla rozluźnienia:
Dwaj pracownicu hurtowni alkoholi zastanawiaja się co by tu wypić, patrzą na piwo, ale ile można, wino wódka tez już dawno opite, wyszli na zewnątrz, patrzą cysterna z paliwem rakietowym. Tego jeszcze nie było więc polali, jedna miarkę, drugą,trzecią i impreza poszła...
Rano jednego z nich budzi telefon, dzwoni kumpel
-i jak samopoczucie?
-dobrze choc głowa troche boli
- byłeś już na kiblu?
-nie, jeszcze nie
-to lepiej nie idż bo ja z Londynu dzwonię
Kilka moich zdjęć: http://www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=2951
Moja galeria: http://laur.ovh.org/
Każdy miłośnik Magic the Gathering chciałby mieć 4 takie karty w talii...
http://goblinfarm.com/?d=produkt&id=841077
"Że co?!? Przecież to kawałek papieru!" ktoś pomyśli. Ale już widzę linki na forum MtG do sklepów z kalibratorami - "Patrzcie, jacy kretyni, za zwykłą myszkę chcą 10 tys. zł!!!" XD
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl
Kolega specjalizujący się w karciankach odpowieda, że turnieje MtG mają nagrody pieniężne za pierwsze trzy miejsca, a nawet jeśli nie pieniężne, to wygrywa się karty, które potem można spieniężyć :P Tak więc jeśli się jest w czymś dobrym i ma się sprzęt (mocny deck), można na tym robić niezłe pieniądze ;-) Ale nie chcę wszczynać kłótni, więc kończę offtopic i dla rozluźnienia załączam jakże prawdziwy dowcip
Ilu użytkowników forum potrzeba, żeby zmienić żarówkę?
1 aby zmienić żarówkę i napisać, że żarówka została zmieniona
14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym, jak inaczej można było to zrobić
7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki
1 który przeniesie temat do działu „Oświetlenie”
2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu „Elektryka”
7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki
5 którzy pojadą tych, co wytykali błędy
3 którzy poprawią te błędy
6 którzy będą się kłócić czy pisze się „żarówka”, czy „rzarówka” i 6, którzy powiedzą im, że są głupi
2 profesjonalnych elektryków, którzy poinformują wszystkich, że mówi się „lampa”
15 wszechwiedzących, którzy twierdzą, że siedzieli w tym temacie i mówi się „żarówka”
19 którzy napiszą, że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach
11 którzy obronią temat, mówiąc że wszyscy używają żarówek, więc temat pasuje
36 którzy będą debatować, która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe
7 którzy podeślą linki, gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek
4 którzy napiszą, że te linki nie działają i podeślą nowe
13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: „Ja też” / „Zgadzam się”
5 którzy napiszą, że odchodzą z forum, bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek
4 którzy napiszą, że „BYŁO!”
13 którzy napiszą, żeby „szukać” zanim napisze się kolejne pytania o żarówki
1 który zrobi mały hijack i powie, że ma ustawkę z kolesiami z pragi
1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl
swego czasu grywalem w MtG. Mialem Fire Decka, ktorym min 4 max 6 rundach zabieralmem przeciwnikowi min 27 zycia. Bez roznicy jak mi podeszly karty. Wygrywalem w lokalnych kafejkach, ale nikt mnie niechcial dopuscic do turnieji bo odbno karty byly "banned" z jakis tam powodow. Co sie okazalo lista zbanowanych kart byla oszukana :P ja przestalem grac, ale karty nadal mam. Moze za jakis czas beda mialy wartosc kolekcionerska![]()