Strona 202 z 425 PierwszyPierwszy ... 102152192200201202203204212252302 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 011 do 2 020 z 4242

Wątek: Dowcipy nie o fotografii

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

marek32
    Guest

Domyślnie

Najlepszy kawał jaki znam

http://www.all4men.nazwa.pl/?co=humor

Poprostu bombowy. Swoją droga jak by cos takiego zrobić np. w USA to napewno by człowieka zamknęli do paki zanim by sie wytłumaczył

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek32 Zobacz posta
    Najlepszy kawał jaki znam

http://www.all4men.nazwa.pl/?co=humor

Poprostu bombowy. Swoją droga jak by cos takiego zrobić np. w USA to napewno by człowieka zamknęli do paki zanim by sie wytłumaczył
    Chodziło o to ?

Jeśli siedzisz w samolocie, autobusie, pociagu lub tym podobnym srodku lokomocji, a obok Ciebie siedzi w****iający i upierdliwy nie do wytrzymania pasażer, to:

1. Cicho i spokojnie wyciagnij laptopa
    2. Wlacz laptopa
    3. Upewnij sie, ze sasiad siedzacy obok widzi ekran monitora
    4. Zamknij oczy i odwroc glowe w strone sufitu mamroczac cos pod nosem
    5. Nacisij ten link:

http://www.thecleverest.com/countdown.swf

Domyślnie

Porada jak przyspieszyć kompa ze strony http://teampc.pl/index.php?option=co...map&Itemid=243

Możemy także przyśpieszyć działanie komputera poprzez wykonanie operacji na systemie windows.

Przede wszystkim co najmniej raz na3 miesiące warto sformatować dysk i zainstalować WINDOWSa ponownie (Zależnie od posiadanej mocy operacyjnej można przeprowadzać tą czynność częściej bądź nawet wogule).

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Rozmawia dwóch kolesiów:
    - Kurna, stary, ale wczoraj była impra u Mareczka. Wódeczka, kobitki, skręty i kot.
    - Jak kot?
    - No, kot Mareczka. Stary, zielsko mu daliśmy do jarania.
    - I co?
    - Jak co? Posiedział z nami, pośmiał się trochę...

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Początek XX wieku. Uboga wiejska rodzina miała jedyną żywicielkę - krowę. Kiedy nastał kolejny ranek, mąż wstał jak zwykle przed świtem i poszedł do obory ją wydoić. Niestety krowa leżała całkiem martwa. Człowiek się załamał, przed oczami stanęła mu wizja śmierci głodowej, więc wyjął ze spodni pasek i powiesił się pod powałą. Po dłuższej chwili obudziła się żona, zaniepokojona brakiem małżonka. Od razu pomyślała, że mąż powinien być w oborze. Kiedy się tam udała i okazało się, że mąż popełnił samobójstwo, a na klepisku leży
    martwa krowa - jedyna żywicielka rodziny, niewiele myśląc powiesiła się koło męża, w końcu zgodnie z przysięgą małżeńską chciała dzielić jego los. Po chwili obudził się starszy syn. Kiedy zobaczył, że łoże rodziców jest puste, a na stole nie stoi kanka z mlekiem, jak zazwyczaj bywało, postanowił poszukać rodzicieli w oborze. Jakiż był jego szok, gdy odnalazł martwą krowę i rodziców równie martwych, a okoliczności wskazywały na samobójstwo. Pomyślał, że musi to sobie poukładać, postanowić coś, a najlepiej zawsze udawało mu się myśleć nad rzeką. Wziął więc wędkę i poszedł nad wodę. Zarzucił haczyk i w tej chwili z wody wyłoniła się postać pięknej syreny...
    - Jeśli przelecisz mnie pięćdziesiąt razy, wskrzeszę twoich rodziców, krowę i żyć będziecie w dostatku do końca waszych dni - rzekła syrena.
    Niestety syn dał radę syrenie tylko 25 razy i kiedy zasłabł pochłonęły go czeluście piekielne. W tejże chwili obudził się młodszy syn ubogich rolników. Kiedy zobaczył, że izba stoi pusta, postanowił, że poszuka współmieszkańców. Kiedy zobaczył martwą krowę i martwych rodziców w oborze, bardzo zafrasowany zauważył brak również wędek. Przecież miał jeszcze brata.
    - Pewno poszedł nad rzekę - pomyślał i poszedł go poszukać. Zastał porzuconą wędkę i pomyślał, że brat poszedł za potrzeba i zaraz wróci, jednak w tym momencie z wody wyłoniła się piękna syrena i zapytała:
    - Ile masz lat chłopcze?
    - 16...
    - Hm, jeśli przelecisz mnie 25 razy, wskrzeszę twoich rodziców, brata, krowę i żyć będziecie w dostatku do końca waszych dni - rzekła syrena.
    - A mogę 30?!
    - No, możesz...
    - A 40?
    - Możesz chłopcze, oczywiście, jak tylko dasz radę.
    - A 50 razy mogę?
    - Tak, tak, tak! - krzyknęła uradowana syrenka.
    - A nie zdechniesz jak krowa?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie casting do filmu akcji :-)

Mało z krzesła nie spadłem...

http://rapidshare.com/files/21145464/trop_fort.wmv.html

Gościu z nunchaku powalił mnie zupełnie...
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirhon Zobacz posta
    Mało z krzesła nie spadłem...
    "A na drugi raz niech mi pan nie wchodzi na linię ognia, proszę pana!"

Czyli nie zakladaj nowych watkow bo zastrzele

Strona 202 z 425 PierwszyPierwszy ... 102152192200201202203204212252302 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów