Łooo, stareTo był dofciap graficzny...
tu jest oryginał:
Łooo, stareTo był dofciap graficzny...
tu jest oryginał:
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
Are you brave enough?
jak na hiszpana to naprawde niezle wlada polszczyzna![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Bo to mieszaniec... Czesciej po polsku niz hiszpansku gada. Nie wiem gdzie sie wychowywal, ale studiuje/wal w Polsce.
Andy Warchoł
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Absolutny Mistrz Świata jazdy z "zimnym łokciem".
Załącznik 1792
Pozdrawiam
PrzemoC
Dostałem teraz mailem od znajomego...
Przeczytalem wlasnie scenogram posiedzenia Komisji Bankowej w ktorym uczestniczyl nasz prezes. Przesylam wypowiedz eksperta biura legislacyjnego Kancelarii naszego wspanialego Sejmu, ktora to wypowiedz mnie ujela ...Milego czytania!
Przedstawiciel Biura Legislacyjnego Kancelarii Sejmu Mirosław Wiśniewski:
Wiśniewski, Biuro Legislacyjne. Znaczy tu jest o tyle jakby problem, sprawa, że generalnie właśnie z przepisów prawa, właśnie z ustawy karno-skarbowej, właśnie zanalizowania, właśnie na ile, i jednocześnie prawa finansowego, na ile rzeczywiście taka możliwość istnieje lub nie istnieje. To, co pan poseł wiceprzewodniczący tutaj podniósł, na tę chwilę naszym zdaniem nie możemy zająć stanowiska obecnie, tutaj potwierdzić właśnie to, że rzeczywiście taka możliwość nie istnieje, gdyż to jest właśnie, rzeczywiście prawo finansowe jest bardzo skomplikowane. Same, powiedzmy, mnóstwo mamy właśnie regulacji na temat w ogóle związanych właśnie przepływów finansowych, w związku z tym zdaniem naszym właśnie najpierw trzeba to wyjaśnić, zasięgnąć ekspertyzy, a dopiero potem można, powiedzmy, formułować właśnie wniosek. Bo tak po prostu, no to ekonomika, powiedzmy, działań państwa.
a może mu matury brak ?![]()
zabrzmialo to jak przemowienie naszego prezydenta![]()
Kolejna 'uczona' **** w kraglu...
LINK